U Zagrebu, zatvorena je Selska cesta između križanja sa ulicama Zagorska i Baštijanova, zbog puknuća cjevovoda

HAK danas savjetuje za Zagreb ...

  • Lifestyle
  • Objavljeno 13.09.2018
  • Piše: Alan Srčnik
Na zagrebačkoj obilaznici (A3) zbog radova na mostu Sava, između čvorova Kosnica i Ivanja Reka (od 37. +800 km do 39. +500 km) u smjeru Lipovca vozi se suženim kolnikom.
U Zagrebu, zatvorena je Selska cesta između križanja sa ulicama Zagorska i Baštijanova, zbog puknuća cjevovoda.
U prometu je svakodnevno veliki broj biciklista, mopedista i motociklista. Vozače ostalih vozila upozoravamo da prilikom uključivanja u promet, prestrojavanja, pretjecanja, obilaženja, polukružnog okretanja ili skretanja pripaze upravo na ovu kategoriju sudionika u prometu te im ne oduzimaju prednost prolaska na raskrižjima. Bicikliste, mopediste i motocikliste također podsjećamo da poštuju prometne propise i ograničenja brzine.
Posebne regulacije prometa:
  • 13. rujna od 18:00 sati u Zagrebu održava se MAGENTA 1 B2B RUN, prva poslovna utrka u Hrvatskoj u dužini od pet kilometara. Za vrijeme održavanja utrke privremeno će biti zaustavljen promet na sljedećim prometnicama: Cimermanova (od Avenije Dubrovnik do Antalove), Antalova, servisna cesta uz istočni dio Zagrebačkog velesajam te servisna cesta uz južni dio Zagrebačkog velesajma. Promet će biti zaustavljen u periodu od 17:55 do 18:45 sati. U periodu od 15:30 do samog početka utrke bit će povećan priljev vozila na parking uz istočni ulaz Zagrebačkog velesajma te upozoravamo na moguće gužve koje će pri tome nastati.

Za sav promet, zbog radova, zatvorene su ceste:

  • DC1 čvor Lučko (A3) – Jastrebarsko (DC310) kroz Stupnik (obilazak je lokalnim ulicama uz prometnu signalizaciju)

Prema privremenoj prometnoj regulaciji vozi se na cestama (radovi, odroni, klizišta):

  • na DC408 Zračna Luka Pleso-DC30 vozi se jednim trakom;

Podsjećamo vozače motornih vozila da i tijekom dana u uvjetima smanjene vidljivosti (magla, oblačno vrijeme, jaki pljuskovi, itd.) voze s upaljenim kratkim svjetlima, bez obzira na ljetno računanje vremena.

Tagovi: hak, promet, stanje na cestama,

Više iz kategorije