U Zagrebačkoj županiji sedam novozaraženih

Na području Zagrebačke županije trenutno su aktivna 42 slučaja

  • Lifestyle
  • Objavljeno 12.08.2020
  • Piše: Ivona Amidžić

Na području Zagrebačke županije zabilježeno je sedam novih slučajeva zaraze koronavirusom, pa su trenutno aktivna 42 slučaja Covida-19, izvijestio je u srijedu Stožer civilne zaštite te županije.

Prema podacima Zavoda za javno zdravstvo Zagrebačke županije na području Zagrebačke županije do srijede, 12. kolovoza do 11 sati evidentirane su 272 osobe kojima je potvrđena bolest uzrokovana novim koronavirusom. U odnosu na podatke od jučer radi se o sedam osoba više, a tri osobe su izliječene, stoji u priopćenju.

Na području Zagrebačke županije trenutno su aktivna 42 slučaja. Do sada je ukupno izliječeno 219 osoba, a 11 ih je preminulo.

Od novopotvrđenih slučajeva, dva su u ispostavi Zavoda Dugo Selo, po jedan novi slučaj u ispostavama Zaprešić, Jastrebarsko, Ivanić-Grad te dva nova slučaja u ispostavi Samobor od čega jedan na području Svete Nedelje.

Vezano za izliječene slučajeve, po jedna osoba izliječena je u ispostavama Zaprešić i Velika Gorica te  u ispostavi Samobor za područje Svete Nedelje.

(Hina)

foto: unsplash

Tagovi: covid, koronavirus, stožer, zagreb, zaraženi, županija,

Više iz kategorije