U Zagrebačkoj županiji 11 novooboljelih

U županiji je trenutno 106 aktivnih slučajeva zaraze

  • Lifestyle
  • Objavljeno 17.06.2021
  • Piše: Ivona Amidžić

U Zagrebačkoj županiji u posljednja 24 sata zabilježeno je 11 novooboljelih od covida-19, a ozdravilo je šest osoba, priopćio je u četvrtak županijski Stožer civilne zaštite.

Po dvoje novooboljelih imaju Samobor i Sveta Nedelja, a po jedna slučaj zabilježen je u Jastrebarskom, Velikoj Gorici, Ivanić Gradu, te općinama Pušći, Kloštar Ivaniću, Rugvici i Dubravi.

U županiji je trenutno 106 aktivnih slučajeva zaraze.

Prema podacima županijskog Zavoda za javno zdravstvo, od početka pandemije evidentirano je 30.329 osoba kojima je potvrđena bolest uzrokovana koronavirusom, izliječene su 30.142 osobe, a 75 oboljelih je umrlo.

U svih osam ispostava Domova zdravlja Zagrebačke županije ustrojeni su posebni timovi za cijepljenje koji će raditi u ambulantama posebnog dežurstva te će cijepiti sve zainteresirane stanovnike Zagrebačke županije protiv covida-19.

Tako će svi stanovnici koji se žele cijepiti, osim kod svojih liječnika obiteljske medicine, moći to napraviti i u ambulantama posebnog dežurstva uz prethodnu telefonsku najavu, navodi Stožer civilne zaštite Zagrebačke županije.

(Hina)

foto: unspalsh

Tagovi: covid-19, koronavirus, oboljeli, stožer, zagrebačka županija, zaraženi,

Više iz kategorije