U Teatru na Trešnjevci počinje “Kazališni ponedjeljak”

Program u ponedjeljak 4. veljače otvara premijera predstave "Ivana u svijetu bajki" autorice Frane Marije Vranković, nastala u suradnji Kazališta Smješko i Teatra na Trešnjevci.

  • Događanja
  • Objavljeno 14.01.2019
  • Piše: Marko Leskovar

Teatar na Trešnjevci svoj program “Kazališni ponedjeljak” otvara u veljači trima predstavama ljubavnih tema, “Titon”, “Ivana u svijetu bajki”, te stand-up komediju “Rat i ljubav”, priopćeno je iz Centra za kulturu Trešnjevka, piše Nacionalni Portal, prenoseći Hina-u.

Program u ponedjeljak 4. veljače otvara premijera predstave “Ivana u svijetu bajki” autorice Frane Marije Vranković, nastala u suradnji Kazališta Smješko i Teatra na Trešnjevci.

Kako se ističe u najavi, riječ je dokumentarno-igranoj predstavi o životu Ivane Brlić Mažuranić (Mirta Zečević) i njezina supruga Vatroslava Brlića (Hrvoje Zalar) u Slavonskom Brodu, koja prikazuje njihov odnos nakon 31 godine zajedničkoga života.

Postvalentinovski tjedan, u ponedjeljak 18. veljače, donosi prvu reprizu predstave “Titon” Vlatke Vorkapić, nastale u suradnji Teatra Erato i Teatra na Trešnjevci.

U njoj se božica zora Eoja (Judita Franković Brdar) zaljubljuje u smrtnika Titona (Žarko Potočnjak, Vladimir Posavec-Tušek, Marko Braić) za kojeg je od Zeusa zamolila vječni život, ne sluteći da je napravila kobnu grešku. Za gledatelje predstave organizirano je čuvanje djece, odnosno dječja radionica od 18 do 22 sata u prostorijama Centra za kulturu Trešnjevka.

Kraj mjeseca također će biti u znaku ljubavi – 25. veljače u TNT-u gostovat će stand-up komedija “Rat i ljubav” Velimira Pšeničnika Njirića u produkciji Kulturno športske braniteljske udruge.

Foto: Hina/ Zvonimir Kuhtić

Tagovi: kazališni ponedjeljak, teatar, trešnjevka,

Više iz kategorije