U potrazi ste za poslom? Otvorena su ova radna mjesta…

Top 10 poslovnih prilika - Donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada

Iskoristite svoj potencijal i pronađite posao po svojoj mjeri! Prijavite se na portalu posao.hr i sretno!

E.G.O. Elektro-komponente d.o.o. zapošljava internog SAP konzultanta (m/ž). Mjesto rada je Zagreb, a rok za prijavu je 20.12.2021. Radna pozicija zahtijeva pravodobno pružanje podrške korisnicima u proizvodnom procesu, suradnju s vanjskim pružateljima usluge te obradu, sistematiziranje i distribuciju podataka. Prijave se zaprimaju putem linka.

RR Solutions d.o.o. traži edukatora kozmetičara (m/ž) u Zaprešiću. Potreban im je djelatnik koji će obavljati stručne edukacije protokola tretmana i promocije za renomirane kozmetičke brendove. Prijaviti se možete do 23.12.2021. putem brze prijave.

Zamax Plin d.o.o. zapošljava logističara (m/ž). Mjesto rada je Zagreb – Resnik. Prijave traju do 31.01.2022. Posao obuhvaća organizaciju cjelokupnog procesa od dolaska do isporuke plinskih boca. Stoga se od kandidata traže izražene organizacijske i komunikacijske vještine. Prijavite se brzo i jednostavno pomoću brze prijave.

Takko Fashion Croatia d.o.o. traži suradnika (m/ž) u Odjelu ljudskih potencijala u Zagrebu. Od kandidata se očekuje brzina, preciznost i temeljitost  te sposobnost jasnog i učinkovitog usmenog i pismenog komuniciranja. Prijave se zaprimaju do 20.12.2021. putem linka.

Motus d.o.o. zapošljava social media & content managera (m/ž). Mjesto rada je Zagreb, a prijave se zaprimaju do 21.12.2021. Glavno zaduženje na ovoj radnoj poziciji je kreiranje strategije nastupa na društvenim mrežama te planiranj, kreiranje, optimizacija i plasiranje sadržaja na društvene mreže. Prijavite se brzo i jednostavno putem linka.

Deceuninck d.o.o. zapošljava radnika u logistici / skladištara (m/ž). Mjetso rada je Dugo Selo, a rok za prijavu je 15.01.2022. Poslodavac nudi mogućnost rada u međunarodnom stabilnom i inovativnom poduzeću te atraktivna primanja u skladu sa zahtjevima tržišta. Prijaviti se možete ovdje.

Zagreb.info traži urednika deska (m/ž). Mjesto rada je Zagreb. Posao uključuje brigu o opremi na portalu, koordinaciju tima ljudi na desku, praćenje relevantnih medija, pisanje vijsti te kreiranje sadržaja za objavu na društvenim mrežama. Prijave se zaprimaju do 21.12.2021. putem brze prijave.

Kadus d.o.o. zapošljava voditelja (m/ž) kontrolinga u Zagrebu. Prijaviti se možete do 10.01.2022. Novozaposleni biti će zadužen za analizu podataka, praćenje i kontrolu u cilju ostavrenja financijskih planova. Prijavite se brzo i jednostavno putem linka.

PLIVA Hrvatska d.o.o. traži višeg računovođu (m/ž). Mjesto rada je Zagreb, a rok za prijavu je 23.12.2021. Kandidat mora imati završenu visokustručnu spremu ekonomskog usmjerenja, višegodišnje radno iskustvo i uz to točnost, ažurnost, sistematičnost te odgovornost u obavljanju radnih zadataka. Prijave se zaprimaju pomoću brze prijave.

Ars Kopija d.o.o. zapošljava DTP operatera (m/ž) digitalnog tiska u Zagrebu. Prijave se zaprimaju do 23.12.2021. Za posao je potrebno radno iskustvo digitalnog tiska i printa te iskustvo slaganja bookleta, flyera, rezanja te printa iz autocada. Prijaviti se možete ovdje.

Sretno kandidatima!

Za još veći izbor poslova posjetite portal posao.hr. Sretno u pronalaženju posla!

foto: unsplash

Tagovi: posao, posao.hr, poslovi,

Više iz kategorije