U potrazi ste za novim poslom? Donosimo dobre vijesti…

U suradnji s portalom posao.hr donosimo izdvojenu ponudu najboljih poslova

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. Portal za zapošljavanje donosi top 10 poslovnih prilika za prijavu brzom prijavom! Sretno!

Ljekarne Prima Pharme zapošljavaju farmaceutskog tehničara (m/ž) i suradnika u službi centralne nabave (m/ž) u Zagrebu. Uvjeti su srednja stručna sprema, smjera farmaceutskog tehničara te poželjno iskustvo rada u ljekarni. Prijavite se na linku.

Lonia traži direktora maloprodaje (m/ž), voditelja poslovnice u nabavi (m/ž) te samostalnog referenta računovodstva (m/ž). Mjesto rada je Zagreb, a rok prijave 22.11. Uvjeti su viša ili visoka stručna sprema i radno iskustvo na sličnim poslovima. Aplicirajte putem linka.

Yoummday zapošljava na pozicijama: Work from Home – customer service in the home office, Europe-wide (m/ž) i Sales Profis im Home-Office gesucht // Sales & Service // Beratung (m/ž). Rad se obavlja od kuće, a rok prijave je 30.11. Uvjeti su orijentiranost na rezultate, komunikativnost i usmjerenost na kupca te dobro znanje njemačkog jezika. Nudi se plaća do 20.000 kuna. Prijavite se.

Moneo traži operatera / blagajnika za rad u automat klubu (m/ž). Mjesto rada je Zagreb – Sesvete, a rok prijave 3.11. Uvjeti su srednja stručna sprema, poznavanje rada na računalu, komunikacija s posjetiteljima, spremnost na rad u smjenama. Prijavite se putem linka.

Elektroprojekt d.d. zapošljava glavnog knjigovođu (m/ž) i samostalnog referenta – informatičara (m/ž) u Zagrebu. Rok prijave je 10.11. Uvjeti su radno iskustvo, znanje dva svjetska jezika od kojih je jedan engleski te poznavanje rada na računalu. Prijavite se ovdje.

Energo-Tehna d.o.o. traži zavarivača (m/ž), bravara (m/ž) i cjevara (m/ž) za rad u Sesvetskom Kraljevcu. Iskustvo nije potrebno. Prednost donosi tehnička struka. Prijavite se na linku.

Molvik zapošljava samostalnog knjigovođu (m/ž) u Samoboru. Rok prijave je 10.11. Očekivanja su minimalno pet godina radnog iskustva, minimalno srednja stručna sprema ekonomskog usmjerenja, poznavanje zakonske regulative i računovodstvenih propisa i slično. Prijavite se.

Rursus Dignus d.o.o. zapošljava vozača taksi vozila (m/ž) u Zagrebu. Rok prijave je 9.11. Poslodavac osigurava službeno vozilo, a radno vrijeme je po dogovoru. Plaća iznosi 5.000 kuna uz bonuse ovisno o ostvarenom vremenu. Prijavite se ovdje.

Manpower zapošljava na poziciji marketing and PR specialist (m/ž) u Zagrebu. Rok prijave je 6.11. Uvjeti su visoka stručna sprema, tri godine profesionalnog iskustva, odlično poznavanje engleskog u govoru i pismu te razumijevanje i korištenje MS Office paketa. Rad u agenciji je prednost. Prijavite se.

Scalable Global Solutions d.o.o. zapošljava na poziciji Senior Recruitment Consultant (m/ž) u Zagrebu. Rok prijave je 4.11. Uvjeti su minimalno pet godina radnog iskustva, iskustvo rada u MS Office-u i CMS platformama, odlično znanje engleskog jezika, odlične komunikacijske vještine. Aplicirajte.

Sretno kandidatima!

Za dodatne poslove iz Zagreba kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla!

foto: pixabay

Tagovi: ponuda poslova, posao, posao.hr, poslovi,

Više iz kategorije