Ekipa koja će ovu uspješnu mladu sopranisticu s milijunima pregleda na YouTubeu pratiti na pozornici zagrebačkog hrama glazbe 15. 5. u potpunosti je poznata i izaziva posebnu pozornost
Ako ste se pitali što zajedničko imaju glazba i gastronomija projekt Sindikat Food Club objedinjuje upravo ta dva doživljaja stvarajući odmak od uobičajene ponude restorana i koncertnih prostora.
Sinoć je Tvornica Kulture osvježila svoj klupski program predstavivši spoj dobre kuhinje i akustične glazbe. Neočekivana lokacija koncertnog prostora transformirana je u upečatljiv restoran-bar koji uz ponudu hrane nudi i poseban glazbeni doživljaj, pa su na prvoj večeri za glazbeni program bili zaduženi nezaustavljivi Soul Fingersi. Uz sjajne nastupe poznatog soul & funky sastava gosti su uživali u delicijama chefa Kristijana Tabeta koji je svoju gastro priču predstavio kroz tri kvalitetna i zanimljiva slijeda.
Novi program, jedinstven u gradu Zagrebu, pratili su domaći glazbenici koji će se i sami naći na pozornici, poput Mile Kekina, Ivana Dečaka, Nenada Borgudana iz Detoura, i Igora Geržine te chefova Mate Jankovića i Christiana Misirače. Program je predstavila Ivana Delač koja je uz kraće razgovore s gostima najavila bogati program koji je Sindikat Food Club pripremio u sljedećim mjesecima i zahvalila partnerima Rhino produkciji, vinima Galić i Grif-u.
Vikendima će se na meniju mijenjati razne vegetarijanske, mesne i riblje delicije ekskluzivno kreirane od strane najboljih hrvatskih chefova. Gastro noviteti moći će se konzumirati s odabranim vinima uz glazbeni program uživo.
U sklopu Tvornice svakodnevno radi i Sindikat restoran pod kuharskom palicom chefa Kristijana Tabeta, a ovo kultno zagrebačko mjesto najveći je i caffe bar u gradu.
Dobrodošli ste svakog vikenda na atraktivne večeri koje ćete zasigurno pamtiti radi jedinstvene kombinacije vrhunskih kuhara i renomiranih glazbenika. Tijekom studenog i prosinca program će pratiti eminentni domaći glazbenici: Mile Kekin, Natali Dizdar, Vatra, Marko Tolja, Neno Belan, Igor Geržina, Detour, Mangroove i Pavel, a za originalan menu, okuse će kreirati najpoznatiji hrvatski chefovi, među kojima su Tom Gretić, David Skoko, Mate Janković, Deni Srdoč , Mate Sučić i brojni drugi.
Svoje mjesto osigurajte na vrijeme u sustavu Entria jer je kapacitet sjedećih mjesta ograničen poštujući sve epidemiološke preporuke Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo.
KALENDAR DOGAĐANJA:
30.10. Mile Kekin / chef Tom Gretić
31.10. Natali Dizdar / chef Tom Gretić
06.11. Vatra / chef David Skoko
07.11. Marko Tolja / chef David Skoko
11.11. Šajeta / chef Kristijan Tabet
13.11. Neno Belan i Fiumens / chef Mate Janković
14.11. Neno Belan i Đavoli / chef Mate Janković
20.11. Igor Geržina / chef Deni Srdoč
21.11. Detour / chef Deni Srdoč
27.11. Mangroove / chef Mate Sučić
28.11. Pavel / chef Mate Sučić
FOTO: Matija Dolenec
Iako je prošlo više od 25 godina od početka rada ove grupe, njihova popularnost ne popušta. U Zagreb dolaze u sklopu promocije njihovog posljednjeg, dvanaestog studijskog albuma koji je pod nazivom "Bosa Mara" objavljen prošle godine
Ovaj koncert bit će pravi glazbeni hommage Zagrebu, gradu koji je inspirirao mnoge umjetnike kroz povijest, a koji je svojim šarmom i kulturnim bogatstvom oplemenio brojne putnike namjernike i goste