Tulum na otvorenom – možete birati između čak 7 mjesta!

Naš grad, kao i uvijek, za vas je osigurao bogatu ponudu tuluma. Niste zimogrozni, grije vas ljubav ili pak toplo kuhano vino? Evo gdje sve možete dočekati 2019. godinu na otvorenom...

  • Događanja
  • Objavljeno 30.12.2018
  • Piše: Antonela Verković

Doček samo što nije pokucao na naša vrata… Već se uveliko smišljaju odjevne kombinacije, detaljčići, nakit, što piti, što jesti, s kime proslaviti i kamo otići?

Ukoliko ste jedni od onih kojima se jednostavno nije dalo unaprijed previše smišljati i stvarati si ‘strku’ oko izbora lokacije za doček – nikakav problem.

Naš grad, kao i uvijek, za vas je osigurao bogatu ponudu tuluma. Niste zimogrozni, grije vas ljubav ili pak toplo kuhano vino?

Evo gdje sve možete dočekati 2019. godinu na otvorenom…

DOČEK NA TRGU BANA JOSIPA JELAČIĆA

Već tradicionalno grad Zagreb na glavnom trgu organizira doček Nove godine. Ove godine na središnjem gradskom trgu nastupaju Đani Stipanićev, Marko Pecotić, Vladimir Garić i Filip Hozjak dok 15 minuta iza ponoći početi koncert Hladnog piva. Uvjereni smo kako će uz dobru pjesmu, vatromet i šampanjac ulazak u Novu biti gužvovit, ali i jako zabavan.

DOČEK NOVE GODINE NA ZAGREBAČKOM FULIRANJU

Ulazak u Novu 2019. možemo proslaviti uz jedan od svjetskih glazbenih labela, Defected, koji će nam omogućiti da u novu godinu uđemo uz zvukove house glazbe. Sve posjetitelje će već od 18 sati zabavljati sjajna ekipa koju sačinjavaju Todd Terry, Andy Daniella, PEZNT i Blacksoul. Sa sobom ne morate ništa ponijeti jer sve što vam treba osim dobre volje možete kupiti na jednoj od kućica.

DOČEK NOVE NA ŠTROSU

Romantična gradska šetnica će sve do ranih jutarnjih sati biti mjesto dočeka nove godine. Koji su naviknuti već u podne ispraćati staru godinu mogu to obaviti već u 12 sati uz DJ-a. Za sve one koji se odluče za večernji ispraćaj program počinje u 20 sati, uz dobru gastro ponudu te svirku benda Positivo od 22 sata.

DOČEK NOVE GODINE NA ZRINJEVCU

Kućice na Zrinjevcu će biti otvorene sve do 4 sata ujutro. Zato ako vam se na zadnji dan u godini ne da više ništa spremati produžite do Zrinjevca te sebe i svoju ekipu počastite s nekom od finoća koja se tamo nudi. Probat ćete sigurno nešto novo te ćete po tome i dočeku pod zvijezdama zapamtiti ovaj ispraćaj stare godine.

DOČEK NA EUROPSKOM TRGU

Sve do ranih jutarnjih sati, točnije do 3 sata ujutro odvija se program na još jednom od trgova. Sve okupljene zabavljati će Eddy Ramich koji će vas sigurno rasplesati te ćete nasmijani i dobro raspoloženi pozdraviti Novu 2019.

DOČEK NOVE U KLOVIĆEVIM DVORIMA

Na još jednoj adresi, u Klovićevim dvorima uz dobru hranu, piće i glazbenu podlogu grupe Ljetno kino sve do 2 sata ujutro možete provesti staru i ući u novu godinu. Ako nakon toga još ne želite kući program se odvija i na drugim lokacijama pa samo produžite do njih.

DOČEK NOVE U LEDENOM PARKU

Svi ljubitelji klizanja mogu u Novu godinu uklizati jer je klizalište na staru godinu otvoreno sve do 4 sata ujutro. Pod zvjezdanim nebom, s klizaljkama na nogama i čašom šampanjca u ruci svojim prijateljima poželite sve najbolje u novoj godini.

FOTO: Pixabay (ilustracija)

Tagovi: doček na otvorenom, doček nove godine, fuliranje, nova godina, trg bana josipa jelačića,

Više iz kategorije