Trenutno ste u potrazi za poslom? Otvorena su ova radna mjesta…

Top 10 poslovnih prilika - Donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. Portal za zapošljavanje donosi top 10 poslovnih prilika za prijavu brzom prijavom! Sretno!

Playcat Games d.o.o. u potrazi je za IT specialist-om (m/ž). Lokacija rada je Zagreb, a nudi se mogućnost rada i od kuće. Poslodavac omogućuje fleksibilne sate rada, opremu za rad ukoliko se radi od kuće i razne bonuse. Uvjeti za rad su viša ili visoka stručna sprema iz računarnih znanosti, informatičkih tehnologija i slično. Od kanidata se očekuje minimalno tri do pet godina radnog iskustva u IT-u, posjedovanje certifikata Linux, Microsoft i slično. Potrebne su snažne komunikacijske vještine i znanje engleskog jezika. Prijavite se.

Agencija Manpower za potrebe klijenata u potrazi je za Software Developer-om (m/ž) i voditeljem proizvodnje/ tehničkim direktorom (m/ž) u Zagrebu. Neki od uvjeta jesu visoka stručna sprema, znanje engleskog jezika te samostalnost u radu na velikim projektima. Očekuju se odlične komunikacijske i društvene sposobnosti. Aplicirajte na željeni posao putem linka.

NTH zapošljava na pozicijama Partner Manager (m/ž), Angular Frontend Developer (m/ž) te Java Backend Developer (m/ž). Rad se odvija u Zagrebu. Poslodavac nudi mogućnost stručnog i profesionalnog ponašanja, rad u ugodnoj kreativnoj radnoj sredini te stimulativna primanja. Neki od uvjeta su minimalno viša stručna sprema, vozačka dozvola B kategorije te radno iskustvo. Aplicirajte na željenu poziciju ovdje.

3LMC d.o.o. zapošljava kreatora sadržaja i voditelja komunikacija na društvenim mrežama (m/ž). Mjesto rada je Zagreb, a prijave su otvorene do 15.1.2021. Potrebni su uvjeti znanje engleskog jezika, izražene kreativne vještine, sposobnost obrade velikog broja različitih tema, visoka razina informatičke pismenosti i slično. Potrebna je minimalno srednja stručna sprema. Prijavite se.

Incite code d.o.o. zapošljava na poziciji knjigovođa/ računovođa (m/ž). Mjesto rada su Novaki i Sveta Nedjelja, a prijave su otvorene do 6.1.2021. Poslodavac nudi ugovor na neodređeno, rad u internacionalnoj kompaniji i dinamičnom okruženju, raznovrstan posao te kontinuirano stjecanje novih znanja. Uvjeti su rad u Pantheonu, minimalno srednja stručna sprema ekonomskog smjera, dobro poznavanje MS Office-a te minimalno tri godine radnog iskustva. Aplicirajte ovdje.

posao.hr za klijenta traži projektno operativnog manager-a (m/ž). Lokacija rada je Zagreb, a prijaviti se možete najkasnije do 10.1.2021. Posao obuhvaća koordinaciju i strateško upravljanje novim projektom, a moguće je raditi i od kuće. Traži se iskustvo u vođenju projekata minimalno pet godina, odlično poznavanje engleskog jeziak u govoru i pismu, kreativnost i pozitivnost. Poželjno je i poznavanje njemačkog jezika te poznavanje marketinga i financijskog sektora. Prijavite se.

Prosperitas Gradnja d.o.o. zapošljava inženjera građevine (m/ž) i građevinskog tehničara (m/ž) za rad u Zagrebu. Neki od uvjeta su viša ili visoka stručna sprema građevinske struke, obvezno iskustvo na projektima visokogradnje, znanje engleskog ili njemačkog jezika, poznavanje rada na računalu i posjedovanje vozačke dozvole. Prijaviti se možete najkasnije do 11.1.2021. putem linka.

Pliva zapošljava analitičara u globalnoj nabavi (m/ž). Mjesto rada je Zagreb, a prijave se zaprimaju do 5.1.2021. Uvjeti su visoka stručna sprema ekonomskog usmjerenja, minimalno dvije godine iskustva u poslovima nabave, odlično poznavanje engleskog jezika u govoru i pismu te napredne vještine u MS Office alatima. Posao obuhvaća izradu izvješća i analiza potrebnih za upravljanje kategorijom, pružanje potpore menadžerima za upravljanje kategorijom i slično. Aplicirajte.

Philips traži novo pojačanje na poziciji Modality Sales Specialist – Diagnostic X-Ray (m/ž). Mjesto rada je Zagreb, a prijave su otvorene do 10.1. 2021. Ključne odgovornosti jesu voditi poslovanje dijagnostičkog modela X-zraka u regiji, direktno komunicirati s korisnicima i biti stručan u znanju o proizvodima, rješenjima i uslugama koje se nude. Od kandidata se očekuje fakultetska diploma u biomedicinskom/ medicinskom inženjerstvu, radiologiji i slično, minimalno petogodišnje iskustvo rada, spremnost na putovanja i slično. Aplicirajte ovdje.

Hotel Europa traži konobara (m/ž) za rad u Zagrebu. Prijave su otvorene najkasnije do 4.1.2021. Od kandidata se očekuju ljubaznost, komunikativnost, odgovornost i spremnost na timski rad. Nudi se plaća do 5.000 kuna. Aplicirajte na linku.

Sretno kandidatima!

Za dodatne poslove iz Zagreba kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla!

foto: unsplash

Tagovi: ponuda poslova, posao, posao.hr, poslovi,

Više iz kategorije