Tražite posao? Jedan poslodavac nudi službeni auto u privatne svrhe, drugi primanja do 30.000 kuna

Donosimo sve  poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu

Ostali ste bez posla ili tražite novi? Onda je ovaj tekst stvoren za vas. U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. Na njihovoj stanici je trenutno više od 1.500 aktivnih natječaja za posao u Hrvatskoj i inozemstvu, a ovdje možete pronaći 10 izdvojenih poslovnih prilika.

Tehnozavod-Marušić d.o.o. je visokoprofesionalna tvrtka koja se bavi sistem integracijom, prvenstveno na području tehničke zaštite, sigurnosnih sustava te audio/video sustava. S timom kojeg čini više od 90 djelatnika i referentnom listom od preko 19.000 ugrađenih sustava, vodeća je tvrtka u ovom poslu u Hrvatskoj. Iz poduzeća trenutno zapošljavaju na poziciji sistem inženjer (m/ž) u Zagrebu. Poslodavac nudi stimulativna primanja, regres, godišnju nagradu, mobitel, laptop i službeni automobil koji se može koristiti i u privatne svrhe. Na poslu Vas svakodnevno očekuje svježe voće, topli obrok i napitci! Za detalje i prijavu kliknite ovdje.

Privatna fakultetski obrazovana osoba s invaliditetom traži osobnog asistenta (m/ž) u Zagrebu. Novozaposlena osoba bit će zadužena za pomoć pri prebacivanju s kolica na krevet, pri ustajanju, oblačenju, presvlačenju, te za obavljanje drugih srodnih poslova. Osigurava se fleksibilno radno vrijeme po dogovoru s poslodavcem. Nudi se ugovor na neodređeno. U obzir dolaze i kandidati bez iskustva. Potrebna je završena osnovna škola i vozačka dozvola B kategorije. Prijava je dostupna na linku.

Poznata agencija Manpower za svog klijenta, tvrtku INETEC traži programera (m/ž) u Zagrebu. Na ovoj izazovnoj poziciji bit ćete zaduženi za razvijanje softvera za sonde, prikupljanje, obrađivanje i vizualno predstavljanje podataka s instrumenata o sondama i robotima, te za obavljanje drugih srodnih poslova. Traži se izvrsno poznavanje C# i OO programiranja, WPF-a, GIT-a, znanje engleskog jezika. Idealan kandidat ima završen diplomski studij računarstva, sklon je timskom radu i ima veliku želju za učenjem. Želite se prijaviti? Kliknite na poveznicu.

PARSA Haar- und Modeartikel GmbH zapošljava na poziciji Key Account Manager (Kroatien/Slowenien) (m/w/d) u Zagrebu. Traži se kandidat odličnih pregovaračkih vještina, entuzijastičan i uvjerljiv. Očekuju se minimalno 3 godine radnog iskustva na sličnoj poziciji. Morate znati hrvatski, slovenski, te njemački ili engleski jezik. Prijave na ovaj natječaj zaprimaju se do 20.01. Aplicirajte!

Philips, vodeća svjetska tvrtka za zdravstvenu tehnologiju zapošljava na poziciji Modality Sales Specialist – Diagnostic X-Ray (m/f) u Zagrebu. Kandidat mora imati sveučilišnu diplomu, najmanje 5 godina iskustva u prodaji ili zdravstvu, relevantna zdravstvena i farmaceutska znanja, iskustvo na polju medicinske slike (idealno s rendgenskim snimanjem). Traži se komunikativna osoba, odličnih pregovaračkih vještina, spremna na putovanja. Potrebna je i valjana vozačka dozvola. Prijavite se ovdje.

Vodeća internacionalna kompanija u veleprodaji Metro Cash & Carry d.o.o. trenutno ima otvorenu poziciju za poslovođu (m/ž) u Jankomiru. Potrebno je imati minimalno dvije godine radnog iskustva i dobro znanje engleskog jezika. Minimalna tražena razina obrazovanja je SSS. Idealan kandidat ima odlične pregovaračke i organizacijske vještine, usmjeren je na kupca, rezultate, te je spreman na timski rad. Novozaposlena osoba bit će zadužena za kontrolu operativnih uvjeta, te provjeru tehničkih i sigurnosnih uvjeta u veleprodajnom centru. Ostale detalje ovog natječaja, otvorenog do 19.01. možete pronaći na linku. Najnovije oglase za posao Metroa možete pratiti na linku.

CCPORTER Sp. z o.o. traži stručnjaka za telefonsku prodaju sa znanjem hrvatskog jezika (m/ž), stručnjaka za telefonsku prodaju sa znanjem hrvatskog i slovenskog jezika (m/ž), stručnjaka za telefonsku prodaju sa znanjem hrvatskog i makedonskog jezika (m/ž), te voditelja prodajnog tima sa znanjem hrvatskog i slovenskog ili makedonskog jezika (m/ž). Posao se obavlja od kuće. Poslodavac nudi konkurentsku plaću i bonuse, ugovor na neodređeno, fleksibilno radno vrijeme, osobno računalo, slušalice i druge benefite. Prijave se zaprimaju do 29.01. Prijavite se!

Zamax Plin d.o.o. ima otvoreno više od 10 natječaja za posao, a u Zagrebu trenutno traži vozača kamiona (m/ž), dostavljača plinskih boca (m/ž), skladištara (m/ž), računovodstvenog referenta (m/ž), administratora u kontaktnom centru (m/ž), računovođu (m/ž), konobara (m/ž) i djelatnika na autoplin postaji (m/ž). Osim toga, u Vrbovcu zapošljava djelatnika na benzinskoj postaji (m/ž), u Križevcima radnika u punioni plinskih boca (m/ž), a u Jastrebarskom djelatnika na autoplin postaji (m/ž). Dodatne detalje ovih natječaja, otvorenih do 01.03. možete pronaći na linku.

Motus d.o.o. traži motivirane suradnike i suradnice za rad na poznatom portalu www.dnevno.hr. Iz poduzeća zapošljavaju urednika sportske rubrike (m/ž), urednika deska (m/ž) i novinara deska (m/ž) u Zagrebu. Obavezno je odlično poznavanje hrvatskog jezika – gramatike i pravopisa te dobro poznavanje engleskog jezika. Potrebno je radno iskustvo na sličnom poslu. Poslodavac nudi trajno zaposlenje u opuštenom okruženju, primanja u skladu sa znanjem i iskustvom i dodatno usavršavanje na dostupnim edukacijama. Želite se prijaviti? Kliknite na poveznicu.

Yoummday traži kandidate (m/ž) za telefonsku prodaju, brigu o kupcima i korisničku podršku. Posao se obavlja od kuće, a rok prijave je 30.01. Uvjeti su komunikativnost i odlično znanje njemačkog jezika. Nudi se plaća do 4.000 eura. Prijavite se.

Ostatak bogate ponude poslova pronađite na portalu posao.hr. Želimo Vam sreću prilikom prijave!

foto: unsplash

Tagovi: ponuda poslova, posao, posao.hr, poslovi,

Više iz kategorije