Tražite li posao? Otvorena su ova radna mjesta…

Top 10 poslovnih prilika - Donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. Portal za zapošljavanje donosi top 10 poslovnih prilika za prijavu brzom prijavom! Sretno!

Pepco zapošljava specijalista za ugovore o zakupu (m/ž). Mjesto rada je Zagreb, a prijave su otvorene do 6.9. Poslodavac nudi siguran posao i stimulaciju na plaću, priliku za razvoj i napredak, rad u međunarodnom okruženu te popuste i benefite za zaposlenike. Uvjeti su minimalno tri godine iskustva rada na istim ili sličnim pozicijama te poznavanje zakona. Prijavite se.

Pliva zapošljava na poziciji viši stručnjak za IT compliance (m/ž). Prijave su otvorene do 3.9., a lokacija rada je Zagreb. Uvjeti na poziciji su visoka stručna sprema, iskustvo u obavljanju aktivnosti osiguranja kvalitete ili pisanju, pregledavanju i odobravanju dokumentacije u sustavu upravljanja kvalitetom (QMS) ili u ISO reguliranoj okolini, iskustvo s računalnom validacijom (CSV) i IT usklađenosti predstavljat će prednost. Aplicirajte.

Orbis Moda d.o.o. zapošljava prodavača – prodajnog savjetnika (m/ž). Mjesto rada u Zagrebu, a prijave se zaprimaju do 1.9. Traži se komunikativna i odgovorna osoba za samostalan i timski rad u trgovini obuće ICON. u Arena Centru – rad na blagajni, izlaganje i prodaja robe te održavanje urednosti prodajnog prostora. Prijavite se.

Kofein d.o.o. zapošljava Senior Copywritera (m/ž). Mjesto rada je Zagreb, a prijave su otvorene do 29.8. Potrebne su izražene komunikacijske i prezentacijske vještine te minimalno pet godina agencijskog iskustva. Poslodavac nudi sudjelovanje u zanimljivim projektima, dinamičnu i nasmijanu radnu okolinu, drage i odgovorne kolege. Prijavite se.

Auto Benussi d.o.o. zapošljava djelatnike u autopraoni (m/ž), automehaničara (m/ž) i prodajnog savjetnika (m/ž). Mjesto rada je Zagreb, a prijave su otvorene do 6.9. Poželjne su vještine i osobine odgovornost, savjesnost u obavljanju radnih zadataka, pedantnost, sklonost timskom radu i vozačka dozvola B kategorije. Aplicirajte.

Tepih Centar d.o.o. zapošljava tajnika Uprave/asistenta direktora (m/ž), informatičara (m/ž) i prodavača/krojača/šivača zavjesa na odjelu tekstila (m/ž). Mjesto rada je Zagreb-Sesvete, a rok prijave je 10.9. Poslodavac nudi odlična primanja, rad u dinamičnom radnom okruženju, profesionalan razvoj i učenje novih vještina, trajno zaposlenje s probnim rokom. Aplicirajte.

E.G.O. Elektro-komponente d.o.o. zapošljava na pozicijama: vozač visokoregalnog viličara (m/ž), brigadir podešivač u odjelu sastavljanja proizvoda (m/ž), sastavljač proizvoda (m/ž) i alatničar strojne obrade (m/ž). Mjesto rada je Zagreb, a prijave su otvorene do 6.9. Potrebna je KV, VKV ili srednja stručna sprema, a poželjna je stručna osposobljenost za rukovanje viličarom. Potrebna je sklonost timskom radu, inicijativa i želja za učenjem. Aplicirajte.

Andersson & Sjöblom Technical Management d.o.o. zapošljava na poziciji Civil Engineer (m/ž). Mjesto rada je Zagreb, a rok prijave je 31.8. Potrebno je znanje engleskog jezika, a poznavanje švedskog je prednost. Prijavite se.

Shimano traži Sales Representative (m/ž) za Hrvatsku. Rok prijave je 31.8. Poslodavac nudi atraktivnu kompenzaciju, službeni automobil, dobru perspektivu, timski duh i podršku te rad s dobrim poslodavcem. Od kandidata se traže uspješni prodavači/ce, dobro poznavanje engleskog jezika, diploma i vozačka dozvola B kategorije. Prijavite se ovdje.

McDonald’s zapošljava radnika u restoranu (m/ž) u Zagrebu. Poslodavac nudi plaću iznad prosjeka u sektoru ugostiteljstva i maloprodaje, fleksibilno radno vrijeme, mogućnost osobnog rasta i razvoja, osiguran prijevoz, božićnicu i regres, mogućnost dodatne stimulacije na plaću, isplatu dodataka za rad noću, nedjeljom i praznikom, te za prekovremeni rad, mogućnost napredovanja kroz 4 do 6 mjeseci, isplatu dara djetetu do 15.godine. Traže se timski igrači koji će u restoranskim druženjima uživati jednako kao i na poslu, fleksibilni, odgovorni i otvoreni kandidati koji vole usvajati nova znanja. Predznanje nije uvjet. Prijavite se najkasnije do 2.9.

Sretno kandidatima!

Za dodatne poslove iz Zagreba kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla!

foto: unsplash

Tagovi: posao, posao.hr, poslovi,

Više iz kategorije