Tjedna ponuda slobodnih radnih mjesta u Zagrebačkoj županiji

Ako želite brzo pronaći posao, svakako provjerite što smo odabrali za vas ovaj tjedan. Otkrijte koje su 10 atraktivnih pozicija dostupne samo za vas ovog tjedna!

  • Gospodarstvo
  • Objavljeno 13.02.2024
  • Piše: Danilo Maričević

Ako želite brzo pronaći posao, svakako posjetite portal posao.hr. Otkrijte koje su 10 atraktivnih pozicija dostupne samo za vas ovog tjedna!

Hervis d.o.o. zapošljava Prodavača/Specijalista za trčanje (m/ž) i Prodavača/Specijalista za planinarenje (m/ž). Mjesto rada je Zagreb (Westgate). Poslodavac nudi ugodnu radnu atmosferu, rad u smjenama, popust za djelatnike te mogućnost napredovanja. Za više informacija posjetite link do 7.3.2024.

KTC d.d. traži Radnika na benzinskoj stanici (m/ž) u Prilesju. Poslovi uključuju prodaju goriva, maziva, plina i ostalih proizvoda te izvršavanje drugih zadataka prema uputama nadređenih. Potrebna je SSS, vozačka dozvola B kategorije i osnovno poznavanje rada na računalu. Prijavite se putem linka do 26.2.2024.

FACC Solutions Croatia d.o.o. traži Proizvodne radnike za različite pozicije u Jakovlju. Nude se dobra zarada, neoporezivi dodaci poput božićnice i regresa, osigurana prehrana te teorijska i praktična edukacija. Prijavite se putem linka do 21.2.2024.

Leder & Schuh d.o.o. zapošljava Prodavača (m/ž), Zamjenika voditelja poslovnice (m/ž) i Voditelja poslovnice (m/ž). Mjesto rada je Zagreb. Poslodavac nudi ugodnu radnu atmosferu, rad u smjenama, popust za djelatnike te mogućnost napredovanja. Za više informacija posjetite link do 7.3.2024.

Adecco traži Administratora za planiranje (m/ž) u dentalnoj poliklinici u Zagrebu. Potrebno je osnovno znanje dentalne medicine i rad na računalu. Nudi se ugovor na neodređeno s probnim radom od 6 mjeseci i radno vrijeme od ponedjeljka do petka u jutarnjoj smjeni. Prijavite se putem linka do 20.2.2024.

Tara Concept d.o.o. traži Sales Managera (m/ž) za rad u Zagrebu. Posao uključuje suradnju s arhitektima i projektantima, pronalaženje novih kanala prodaje te vođenje maloprodajnog objekta. Potrebne su prodajne vještine, vozačka dozvola B kategorije i poznavanje engleskog jezika. Nudi se mogućnost napredovanja i edukaciju. Prijavite se putem linka do 19.2.2024.

Bauhaus-Zagreb, k.d. zapošljava Asistenta u nabavi za HR i SLO (m/ž), Prodavača na odjelu krojenja drva (m/ž) te na još nekoliko pozicija. Mjesto rada je Zagreb. Poslodavac nudi mogućnost stalnog zaposlenja, naknadu za topli obrok i djelomičnu naknadu za prijevoz, mogućnost napredovanja te obuku i ugodnu radnu okolinu. Prijavite se putem linka do 29.2.2024.

Eko Taxi d.o.o. traži Agenta u pozivnom centru (m/ž) za rad u Zagrebu. Posao uključuje komunikaciju s naručiteljima i korisnicima prijevoza, dispečiranje vožnji te ostale zadatke. Idealni kandidat treba biti komunikativan, spreman na rad u smjenama, poznavati Microsoft Office paket i engleski jezik. Nudi se radni odnos na neodređeno vrijeme i dodatne edukacije. Prijavite se putem linka do 1.6.2024.

LD Cargo Export d.o.o. traži Samostalnog knjigovođu (m/ž) s iskustvom u vođenju knjigovodstva u poduzeću. Posao uključuje stalni radni odnos s mogućnošću rada na određeno vrijeme. Poželjno je iskustvo rada u programu Synesisu te minimalno jedna godina radnog iskustva. Prijavite se putem linka do 26.2.2024.

Atena – Smart Care traži Office managera (m/ž) s engleskim za informiranje klijenata, pretragu poslova i podršku u zapošljavanju. Posao je na određeno, uz atraktivnu plaću i pogodnosti. Potrebno je godinu dana radnog iskustva, dobro poznavanje engleskog i rada na računalu. Prijavite se putem linka do 25.2.2024.

Proučite ostale oglase za posao na službenoj stranici posao.hr. Sretno u potrazi!

Tagovi: posao, radno mjesto, zapošljavanje,

Više iz kategorije