Stojak “startao” Bandića vezano uz vrtić u Leskovcu i pohvalio se izgradnjom tržnice Ljubljanica

Stojak je na diplomatski način upitao Bandića kada će obnova započeti.. Osim toga, pohvalio se da uskoro kreće izgradnja tržnice Ljubljanica

  • Politika
  • Objavljeno 29.11.2018
  • Piše: Josipa Maksimović

Tomislav Stojak, gradski zastupnik, upitao je Bandića gdje je zapelo po pitanju obnove vrtića u Hrvatskom Leskovcu.

Poštovani gospodine gradonačelniče,

 Molim Vas da mi dostavite odgovor na pitanje kada će konačno započeti energetska obnova i uređenje dječjeg vrtića u Hrvatskom Leskovcu, pogotovo kompletna sanacija krovišta DV, koja je, prema meni dostupnim najavama i informacijama, trebala već započeti, ali se događaju stalni problemi s izvođačem radova. Krajem mjeseca kolovoza 2018. nadležni gradski ured za obrazovanje izvijestio je da očekuje da će se svi problemi riješiti u četrdesetak dana. Sada je trenutno kraj mjeseca studenoga, dakle rokovi su odavno prošli.

 S obzirom da je vrtić u jako lošem stanju, a uvjeren sam da i Vi želite da djeca imaju najbolje moguće uvjete za boravak u svom dječjem vrtiću, molim Vas informaciju o vremenskom okviru obnove, kada će radovi započeti i kada je planiran njihov završetak. 

 S poštovanjem,

 Tomislav Stojak, v.r.

Gradski zastupnik

A evo što je Stojak napisao na Facebook profilu vezano uz tržnicu Ljubljanica_

Zahvaljujući upornosti Mjesnog odbora Ljubljanica, predsjednice Loredane Stunić i svih ostalih članica i članova VMO Ljubljanica, među kojima je vrlo važnu ulogu u ovoj akciji imao i potpredsjednik mjesnog odbora, HNS-ov Darko Bogdan Januš, naravno i podršci svih ostalih mjesnih odbora s područja Trešnjevke sjever i susjednih gradskih četvrti, uskoro bi trebala započeti izrada projektnog zadatka za natječajnu dokumentaciju buduće tržnice Ljubljanica, na lokaciji Baštijanova/Golikova!

Drago mi je da smo kao zagrebački HNS, pogotovo HNS Trešnjevke sjever na čelu s predsjednikom podružnice Srdjanom Vlaovićem, organiziranjem javnih akcija i prikupljanjem peticije s više od 1000 potpisa naših sugrađana, pomogli da dugogodišnja želja sugrađana kreće u fazu realizacije.

Tagovi: bandić, dječji vrtić, stojak,

Više iz kategorije