Što sve nudi Advent u Maksimiru?

Nije sve u središtu grada! Maksimir je ove godine pripremio posebnu, bogatu i do sada neviđenu ponudu... Sve je spremno! Dolazite već sutra?

  • Događanja
  • Objavljeno 01.12.2018
  • Piše: Antonela Verković

Zoo vrt na Maksimiru ove godine doživljava posebnu i do sada neviđenu čaroliju, a svečano se otvara sutra!

Advent u Zoološkom vrtu grada Zagreba svečano se otvara u nedjelju, 2. prosinca u 17 sati i traje do 6. siječnja 2019. godine.

Najbolji tulum u gradu sutra je u Maksimiru!

Nakon otvorenja Adventa u centru grada, svi se selimo na Advent u Maksimiru! RNB Confusion i #ParkLife sutra u Maksimiru, od 20h do 1 iza ponoći plešemo uz DJa Zrnu i #SouthPark!

Na korak od gradske vreve, odmah iza glavnog ulaza u park Maksimir, šarena je adventska oaza gdje se odrasli i djeca svih uzrasta mogu odlično zabaviti, ali i puno toga naučiti.

Radionice, večernji koncerti, luckasta foto-instalacija Muzeja iluzija, zanimljiv kutak Prirodoslovnog muzeja, izbor fine hrane i pića i još puno toga – sve u neposrednoj blizini Zoološkog vrta.

Advent u Maksimiru savršena je destinacija za obitelji, ali i sve ostale koji traže blagdansko ruho prepuno boja i doživljaje kakve sjajni zagrebački Advent dosad nije ponudio.

ZOOLOŠKI VRT

Petkom, subotom i nedjeljom Zoološki će vrt biti otvoren do 20 sati, a građani će se moći uključiti u ‘Mrak obilazak’. Tijekom tog obilaska u čijem će se vođenju izmjenjivati Djedica i Božićni vilenjak, posjetitelji će proći niz paviljona i upoznati njihove najzanimljivije stanovnike. Obilazak traje 90 minuta, a za sudjelovanje na blagajni je potrebno preuzeti kupon.

U organizirane obilaske Vrta moći će se ići i po danjem svjetlu. Ti su obilasci na rasporedu svakim danom u 11.45, a petkom, subotom i nedjeljom dodatno i u 14.45 sati. Okupljanje je kod nastambe morskih lavova.Ž

Priprema se i mnogo dodatnih sadržaja – od božićnih igara za djecu i odrasle preko božićnih darova za životinje do posebno uređenih mjesta za fotografiranje. Tu su kućica medenjaka, kutak za zaljubljene i mjesto dobrih želja.

FOTO: Facebook (PARK LIFE i Advent u Maksimiru)

Tagovi: advent, maksimir, zoološki vrt maksimir,

Više iz kategorije