Što se događa s karijerom Severine i njezinim timom?!

Raskidi suradnje?? I vlasnici kafića neugodno iznenađeni Sevkinom objavom?!

  • Lifestyle
  • Objavljeno 22.03.2019
  • Piše: Antonela Verković

Kao što smo već pisali, nakon što je za Dan žena otkazala koncert u Donjoj Stubici zbog, kako navode organizatori, tehničkih i organizacijskih okolnosti, pjevačica Severina Kojić, ne planira odraditi ni onaj travanjski u Začretju. O odgodi koncerta se oglasila na društvenim mrežama …

 

NEUGODNO IZNENAĐENI VLASNICI

Sa iskrenim žaljenjem primorani smo vas obavijestiti kako se koncert Severine, dogovoren za dan 13.04.2019. ispred trgovačkog centra Roses Outlet u Sv. Križu Začretje, neće održati.

Također Vas želimo obavijestiti da smo ostali neugodno iznenađeni objavom na službenoj facebook stranici Izvođača, koji razloge otkaza vidi u navodnim problemima nastalim između organizatora koji su dogovarali koncert, iako tome nije tako.

Ne želeći špekulirati o razlozima jednostranog otkaza koncerta, ne možemo se oteti dojmu da razlozi leže u najvjerojatnije narušenim poslovnim odnosima ovlaštenog zastupnika Izvođača i samog Izvođača, o čemu je u više navrata pisano u javnim medijima, a koji su se pojavili nakon što je sklopljen ugovor o organizaciji koncertnog nastupa.

Svima koji su kupili ulaznice, novac će biti vraćen na prodajnim mjestima na kojima su ulaznice kupljene.

Iako se ne smatramo odgovornim zbog neodržavanja koncerta, iskreno se ispričavamo svima koji su namjeravali doći na koncert.

Organizatori su pak, kako navode na svojem Facebook profilu, neugodno iznenađeni objavom Severine…

Poštovani, sa iskrenim žaljenjem primorani smo vas obavijestiti kako se koncert Severine, dogovoren za dan 13.04.2019….

Objavljuje Famous Vintage BarUtorak, 19. ožujka 2019.

RASKINUTI POSLOVNI ODNOSI?!

Zašto su joj zadnjih nekoliko koncerta navodno neslavno završila, odnosno nisu se ni dogodila i je li u pitanju posljedica navodnog turbulentnog odnosa Severinine suradnje s menadžerom Tomicom Petrovićem, još nije poznato s obzirom na to da se on medijima ne javlja na pozive, a i odbija ih.

Severina je nekoliko tjedana prije navodnog raskola s dugogodišnjim menadžerom prije tri mjeseca okončala suradnju i s odvjetničkim uredom Budimir & Meter, što su i sami potvrdili za tportal.

Srpski mediji raspisali su se o njezinom iznenadnom prekidu suradnje s jednim od najbližih joj suradnika, PR menadžerom Davorom Grginom, no očito su se prevarili.

‘Zaista nema potrebe za prenošenjem neistinitih i neprovjerenih informacija, a još manje za neprofesionalnim novinarstvom. Naš odnos je i privatno i poslovno nepromijenjen i takav će i ostati. Radimo na promociji novog albuma, za koji nam stižu sjajne reakcije publike, stoga jedva čekamo i nadolazeću turneju’, poručio je za tportal Davor Grgin.

Tagovi: davor grgin, facebook, koncert, severina, tomica petrović, začretje,

Više iz kategorije