Što kaže ZET? Kaže – slijedi produljenje kupona!

ZET veli da valjanost kupona traje do 2019. godine (barem što se tiče korisnika koji su ostvarili pravo Odlukom o socijalnoj skrbi grada Zagreba)

  • Događanja
  • Objavljeno 22.12.2018
  • Piše: Josipa Maksimović

Iz ZET-a javljaju da se valjanost besplatnih kupona izdanih za 2018. godinu produljuje do 31. siječnja 2019. godine, korisnicima koji su to pravo ostvarili temeljem Odluke o socijalnoj skrbi Grada Zagreba.

Besplatni kuponi odnose se na umirovljenike čiji su ukupni prihodi jednaki ili manji od 3.200,00 kuna mjesečno, kao i za osobe starije od 65 godina, koje nisu korisnici mirovine i čiji su ukupni prihodi jednaki ili manji od 3.200,00 kuna mjesečno kao i na radno nesposobne osobe koje su korisnici zajamčene minimalne naknade i osobe čiji su ukupni prihodi jednaki ili manji od 3.200,00 kuna mjesečno, a starije su od 65 godina.

Postojeći besplatni kuponi produljuju se i osobama koje imaju status roditelja njegovatelja, dobrovoljnim darivateljima krvi, članovima obitelji smrtno stradalog, zatočenog ili nestalog hrvatskog branitelja iz Domovinskog rata te osobama s invaliditetom koje nisu zaposlene.

O početku punjenja kupona za ostale kategorije putnika za 2019. godinu, obavijestit će pravovremeno.

Izvor: Zagreb.info

Tagovi: zagreb, zet,

Više iz kategorije