Srna na autocesti! Oprez!

Na autocesti A3 Bregana-Lipovac od 9 do 11 sati zbog radova rušenja vodiča dalekovoda bit će prekinut sav promet tri puta do maksimalno pet minuta ...

  • Lifestyle
  • Objavljeno 06.11.2018
  • Piše: Alan Srčnik

Srna je na cesti! Iz Hrvatskog autokluba (HAK) pozvali su vozače na pojačan oprez na autocesti A4 Goričan-Zagreb, između čvorova Čakovec i Ludbreg,  od 17. do 19. kilometra, zbog srne na kolniku.

Kolnici su mjestimice mokri i skliski u Istri, Hrvatskom primorju, Lici i Dalmaciji. Mogući su odroni. Ponegdje ima i magle. Vozačima iz HAK-a savjetuju da prilagode brzinu i način vožnje uvjetima na cestama te održavaju sigurnosni razmak između vozila.

Smanjena je vidljivost i na dionicama autocesta: A1 između Zagreba i tunela Mala Kapela te Ravče i Karamatića; A3 Bregana-Lipovac između Bregane i Križa, Nove Gradiške i Slavonskog Broda; A4 Goričan-Zagreb; A6 Rijeka-Zagreb između Bosiljeva i Kikovice; A10 Čarapine-Ploče i A11 Zagreb-Velika Gorica-Lekenik.

Na autocesti A3 Bregana-Lipovac od 9 do 11 sati zbog radova rušenja vodiča dalekovoda bit će prekinut sav promet tri puta do maksimalno pet minuta po lokaciji (ukupno devet zaustavljanja) na 18. +800 kilometru kod čvora Lučko – krak 9, zatim na 13. +600 kilometru kod čvora Jankomir – krakovi 11 i 13 te na 12. +500 kilometru. Privremeno zaustavljanje prometa bit će bez preusmjeravanja prometa na obilazne pravce zbog kratkog vremena zaustavljanja.

(Hina)

Foto: Pixabay

Tagovi: hak, promet, stanje na cestama,

Više iz kategorije