Spriječen sukob između Torcide i Bad Blue Boysa?

Kod pripadnika jedne navijačke skupine pronađena je pirotehnika i "aparatura" koja može poslužiti za napad

  • Zagreb
  • Objavljeno 26.09.2018
  • Piše: Alan Srčnik

Zahvaljujući brzoj intervenciji, piše Nacionalni Portal, policija je u srijedu popodne spriječila sukob dviju nogometnih navijačkih skupina na autocesti A1, na odmorištu Desinec, između Karlovca i Zagreba, priopćeno je iz Policijske uprave zagrebačke.

Intervencija djelatnika PU zagrebačke na odmorištu Desinec dogodila se oko 14,15 sati. Kako bi spriječili fizički sukob, policajci su prema dvama skupinama navijača uporabili sredstva prisile – sprej s nadražujućom tvari te su skupine razdvojene, navodi se u priopćenju.

Kod pripadnika jedne navijačke skupine pronađeno je više komada pirotehničkih sredstava i sredstva pogodna za napad. Petnaest osoba dovedeno je u službene prostorije na kriminalističko istraživanje.

Također, policijski su službenici s Lučkog i s blizine odmorišta Plitvice doveli u službene prostorije na kriminalističko istraživanje 17 osoba, za koje se sumnja da su sudjelovali u sukobu navijača na odmorištu Zir, priopćeno je iz PU zagrebačke.

Prema pisanju medija oko 11,20 sati su se na odmorištu Zir na A1 potukli pripadnici navijačkih skupina Bad blue boysa (BBB) i Torcide. Boysi su krenuli prema Splitu gdje je Dinamo igrao sa Slogom iz Mravinaca, a Torcida prema Zagrebu gdje je Vrapče dočekalo Hajduk. Neslužbeno se doznaje da je sukob trajao desetak minuta. Pripadnici dvaju navijačkih skupina su se tukli drvenim palicama. U jednom kafiću su razbili staklo i bacali stolice jedni na druge.

(Hina)

Tagovi: autocesta, Bad Blue Boys, sukob, Torcida, zagreb,

Više iz kategorije