Saša Matić sinoć ‘zapalio’ Arenu, a danas nastavlja!

'Extra koncert' kako mu je glasio i naziv bio je i više nego extra! Uz Sašu su pjevale još četiri regionalne zvijezde, a večeras Matić nastavlja uz druge goste, ali jednako dobru atmosferu!

  • Lifestyle
  • Objavljeno 16.12.2018
  • Piše: Antonela Verković

Brojna publika nestrpljivo je iščekivala ovaj koncert za koji se tražila karta više, a nakon svega uvjereni su da se čekanje isplatilo.

Koncert je organiziran od strane ekipe ”Extra FM-a” pa se tako i naziva ‘Extra koncert’, a tako je i bilo, ma čak i više od toga!

Publika je došla iz Slovenije, Austrije, Srbije i svih dijelova Hrvatske.

Znali smo da Saša uvijek napravi show, ali ovo sinoć se ne može opisati riječima. Da i ne govorimo o gostima koje nismo očekivali, a ostavili su nas bez daha! Za ovo je vrijedilo putovati po snijegu i ne možemo dočekati večeras! – rekli su nam posjetitelji iz Slavonije.

Na velikoj pozornici zagrebačke Arene sinoć su mu se pridružile čak četiri regionalne zvijezde – Željko Samardžić, Jelena Karleuša, Edita Aradinović i Aleksandra Prijović. Čast zapjevati sa svojim glazbenim idolom pred prepunom Arenom imao je i Valentino Perutina, pobjednik velikog talent showa Extra FM-a.

S obzirom da je ovaj prvi koncert rasprodan u rekordnom roku, večeras nas očekuje i drugi na kojem će se Saši Matiću, kao gosti, pridružiti Aca Lukas, Željko Samardžić i Edita Aradinović.

Uživala je i voditeljica ‘Extra FM-a’ Ecija Ivušić koja, sudeći po društvenim mrežama, koncert jedva dočekala, a Arenu je i sama ‘zapalila’ svojom blistavom haljinom.

I sam Saša se na svojem Instagram profilu zahvalio publici i dodao hashtag #NeBiNistaMenjao kako glasi i njegova pjesma.

Emocije. Žar. Ljubav. Tri riječi koje su sasvim dovoljne za opisati pjesme sinoćnjih izvođača. Zaista extra koncert godine!

FOTO: Saša Matić (Instagram i Facebook screenshot)

Tagovi: arena zagreb, ecija ivušić, extra fm, koncert, saša matić,

Više iz kategorije