Riješen slučaj misterioznog kombija koji vuče raketu po Zagrebu; u pozadini marketinški trik

Zasad nisu utvrđeni elementi prekršaja niti kaznenog dijela, objavila je policija.

  • Lifestyle
  • Objavljeno 18.01.2019
  • Piše: Marko Leskovar

Zagrebačka policija razriješila je slučaj ‘misterioznog’ kombija koji je nekoliko dana po Zagrebu vukao prikolicu s deset metara dugom ‘raketom’, utvrdivši da je riječ o maketi koju je izradio 46-godišnjak s marketinškom namjerom privlačenja pozornosti potencijalnih klijenata, piše Nacionalni Portal, prenoseći Hina-u.

Kombi s raketom na zagrebačkim ulicama izazvao je velik interes javnosti pa je policija krenula u provjeru i utvrdila da se radi o teretnom vozilu Peugeot Boxer zagrebačkih oznaka s prikolicom koja je pronađena u četvrtak oko 9 sati u Svetoj Nedjelji.

Utvrdili su i da se radi o maketi rakete izrađene od lima, u vlasništvu 46-godišnjaka iz Zagreba.

Vlasnik je ispričao policajcima da je sam izradio limenu maketu veličine desetak metara i težine oko 200 kilograma s marketinškom namjerom privlačenja pozornosti potencijalnih poduzeća.

Zasad nisu utvrđeni elementi prekršaja niti kaznenog dijela, objavila je policija.

Kombi s raketom već je nekoliko dana tema Facebook stranice ‘Snimke prometnica’ na kojoj je 15. siječnja objavljena snimka kombija koji vuče raketu, uz tekst „Dobro haha zna li itko što je sa ovom raketom što se već tjedan dana vozika po Zagrebu?, ovaj put snimljena u Ulici grada Vukovara”.

Tagovi: kombi, policija, raketa,

Više iz kategorije