Remetinec: Što se to događa iza zidova?

Priča se da je Remetinec zahvatio požar i da su policajci završili u bolnici.. Istina ili "fake news"?

  • Crna kronika
  • Objavljeno 15.11.2018
  • Piše: Josipa Maksimović

Facebook stranica “Pravosudni policajci” objavila je podatak kako je unutar kompleksa zagrebačkog zatvora Remetinca u utorak izbio požar.

“Ponovno incident u zagrebačkom zatvoru u kojem je jedan od zatvorenika zapalio ćeliju. Kako nam je javljeno, nekoliko pravosudnih policajaca i zatvorenika se nalazi u bolnici na Jordanovcu zbog udisanja dima. Ništa se nije naučilo na identičnom slučaju od prije nekog vremena a niti su koliko čujemo nabavljene tražene maske za zatvoreničke odjele, kisik za prvu pomoć”, piše u objavi.

Do zaključenja ovog teksta nismo dobili službenu potvrdu iz Remetinca, no objavit ćemo ju čim nam stigne.

“Ma to je samo cigareta izgorila,tako će biti prezentirano prema javnosti od strane nadređenih”, ironično je rekla jedna korisnica Facebooka.

“Bitno je šefovima da nema prekovremenih, nedostatak policajaca i opreme to je nebitno”, komentirao je drugi.

“Da su pravi šefovi došli bi do Jordanovca i pitali kako su ljudi…”, “Ma nebitno je za naše šefove kako su policajci,bitno je da su zatvorenici dobro,za njih će pitat i ministar čak”, “Bitno da taj idiot dobiva duhan i odreske na račun zatvora, A nas dvadesetak koji smo bili gore niko ne pita je ste dobro. Budi Komandir sam sa 80 idiota.”, još su neki od komentara frustriranih pravosudnih policajaca te, očito, članova njihovih obitelji.

Izvor: Zagreb.info

Tagovi: požar, remetinec, zatvor,

Više iz kategorije