Radnik Čistoće učinio dobro djelo

Radnik je osvijetlio obraz svog zanimanja, pokazao što znači biti čovjek i dokazao da može biti velik uzor drugima..

  • Zagreb
  • Objavljeno 20.11.2018
  • Piše: Josipa Maksimović

Radnik Čistoće, u Zagrebu je učinio zaista dobro djelo. Neki bi odmah odbrusili da se to podrazumijeva, ali ipak, malo tko u iskušenju ne bi zaista posrnuo.

“S ponosom objavljujemo priču našeg djelatnika podružnice Čistoća, Marija Hagaše koji je pronašao novčanik sa svim dokumentima koji je bio ukraden gospođi u Zagrebu te ga je osobno vratio. Vjerujemo da sve nas ova priča može potaknuti na dobra djela. Pismo zahvale prenosimo u cijelosti:
Poštovani, htjela bih se zahvaliti vašem djelatniku Mariju Hagašu zbog profesionalnosti i iskazane ljudskosti u nezavidnoj situaciji u kojoj sam se našla. U utorak navečer mi je oko 19 sati u pekarnici “Dubravica” ukraden novčanik sa svim dokumentima, uključujući osobnu i zdravstvenu iskaznicu, iskaznicu dopunskoga zdravstvenog osiguranja, te kartice tekućih računa. Krađu sam prijavila policiji koji su mi ostavili tračak nade da bi možda djelatnici vaše tvrtke mogli pronaći novčanik. Tako je i bilo i gospodin Mario Hagaš javio je danas prijepodne u firmu gdje radim jer je u novčaniku, srećom, bila i moja vizitka. Ne samo da je javio u firmu već je i donio novčanik koji je preuzeo moj kolega jer sam danas dežurna navečer. Želim se od srca zahvaliti gospodinu Hagašu na njegovoj ljudskosti i profesionalnosti, a i vama jer imate takve zaposlenike. S poštovanjem, Irena Petričević, novinar-urednik, Hrvatska izvještajna novinska agencija (HINA)”.

Fotografija Zagrebački holding.
Izvor: Facebook

Tagovi: čistoća, dobro djelo, novčanik, zagreb,

Više iz kategorije