Promocija knjige “Dlakava ljubav”

„Dlakava ljubav“ nastavak je ciklusa detektivskih romana o istražitelju Melkioru i djevojčici Tari

  • Kultura
  • Objavljeno 11.12.2018
  • Piše: Lucija Tokić

Pozivamo vas na promociju knjige Dlakava ljubav autorice Nives Madunić Barišić u četvrtak 13.12.2018. u 18:00 sati u Megastoreu (Hoću knjigu) u Bogovićevoj 7.

Novi roman „Dlakava ljubav“ nastavak je ciklusa detektivskih romana o istražitelju Melkioru i djevojčici Tari . Ovoga puta u središtu pozornosti je detektiv Melkior i njegov odnos prema zaljubljivanju. Posesivnost i ljubomora glavne su teme novog romana koji kroz priču o zaljubljivanju govori i o slobodi kao pravoj mjeri ljubavi.

O autorici romana Dlakava ljubav…

Nives Madunić Barišić rođena je 1968. godine u Osijeku koji još uvijek smatra svojim gradom premda već čitavu vječnost živi i radi u Zagrebu. Školovala se na Filozofskom fakultetu i Akademiji dramskih umjetnosti u Zagrebu. Radi kao urednica-dramaturginja na HRT-u. Za djecu je napisala nekoliko igrokaza: Mala zelena gusjenica, Naša je mama postala zmaj, Ispod zvončića se rodio kraljević, Luzer ili faca te romane Tajna čokoladnih bombona, Lunapark i Mrak ili strah. Objavljuje priče u časopisima za djecu Prvi izbor i Radost.

Voli pisati i za radio te je glavnina njezinih djela za odrasle izvedena upravo u programima HRT-a. U književnim časopisima objavila je nekoliko pripovjedaka, a jedna od njih uvrštena je i u antologiju hrvatske ženske kratke priče Svaka priča na svoj način.

Kazalište je mjesto u kojem odrasta, ali nikako da odraste pa je stoga baš tamo napravila i nekoliko vještijih dramaturgija. Primila je i neke nagrade za svoj rad, ali za njih još ne mora imati posebnu policu.
Premda ne voli previše isticati svoje mjesto pod suncem ipak se rado hvali da je mama dvjema djevojčicama.

dlakava ljubav

Tagovi: dlakava ljubav, Nives Madunić Barišić, promocija knjige,

Više iz kategorije