Prometna nesreća na Jankomirskom mostu

Taj most je posljednjih dana zaista nesretno mjesto... :(

  • Crna kronika
  • Objavljeno 18.04.2019
  • Piše: Antonela Verković

U utorak, 16. travnja 2019. godine oko 14,30 sati, 58-godišnjak je upravljao teretnim vozilom marke Iveco i priključnim vozilom marke Schwartzmüller, srpskih nacionalnih oznaka, istočnim kolnikom Jankomirskog mosta, lijevom prometnom trakom,  u smjeru istoka.

U trenutku kada je mijenjao prometnu traku skretanjem udesno u smjeru jugoistoka, a da se prethodno nije uvjerio da to može učiniti bez opasnosti za druge sudionike u prometu ili imovinu, ne vodeći pri tom računa o smjeru i položaju svog vozila te o smjeru i položaju drugih sudionika u prometu naletio na osobni automobil marke Škoda Fabia, zagrebačkih registarskih oznaka kojim je upravljao 29-godišnjak, a kretao se istim kolnikom, desnom prometnom trakom u istom smjeru.

Od naleta škoda fabia se zarotirala te se nastavila kretati u smjeru sjevera, gdje je nakon toga naletila na zaštitnu metalnu ogradu.

U prometnoj nesreći teško je ozlijeđen 29-godišnji vozač, a lakše 35-godišnja putnica iz osobnog automobila, a liječnička pomoć pružena im je u KB Dubrava – izvijestila je policija…

 

Tagovi: automobil, jankomir, jankomirski most, most, nesreća, policija, promet, prometna nesreća,

Više iz kategorije