Proglašena Miss Zagreba, Bandić joj predao lentu

Muzej Mimara bio je premali za sve koji su željeli prisustvovati proglašenju ... :)

  • Zagreb
  • Objavljeno 15.05.2019
  • Piše: Antonela Verković

Marija Rogić djevojka iz zagrebačkog kvarta Dubrava nova je Miss Zagreba, a prva pratilja je Karla Kraljević te druga pratilja Ana Kovač. Mariju je okrunila sada već bivša Miss Zagreba 2018. – Nika Mikulek!

Muzej Mimara u Zagrebu bio je premali za sve koji su željeli prisustvovati proglašenju najljepše Zagrepčanke. Na ovogodišnjem izboru Miss Zagreba za Miss Hrvatske 2019.natjecalo se 9 djevojaka iz Zagreba koje su došle iz raznih zagrebačkih kvartova.

U prvim redovima sa svojim suradnicima sjedio je i sam gradonačelnik grada Zagreba gosp.Milan Bandić koji je novoizabranoj missici predao lentu, a među brojnim nagradama partnera istaknula se umjetnička slika akademskog slikara Dimitrija Popovića koju joj je i sam uručio.

Djevojke su pred ocjenjivački sud izlazile 4 puta a njega su sačinjavale brojne osobe iz kulturnog i javnog života Zagreba te bivše missice Hrvatske između ostalih  Nina Slamić Gudeljević, Antonija Gogić Bračulj, modna agentica Tihana Harapin Zalepugin, Suzy Josipović Redžepagić, Zvona Vučković, estradni manager Zoran Škugor i sponzori izbora. 

Natjecateljice su nosile modele poznatih zagrebačkih i hrvatskih dizajnera.

I ove godine prvi puta u suradnji sa World class centrom proglašena je MISS FITNESS. Lentom se okitila taekwandoistica Karla Krsnik. Za šminku i frizuru natjecateljica kao i svake godine bili su zaduženi učilište Profokus i JK hair and style studio.

Izbor Miss Zagreba za Miss Hrvatske kao i svake godine je pod organizacijskom palicom direktorice izbora Ive Loparić Kontek koja nam je otkrila da nova Miss Zagreba Marija Rogić ima 19 godina i studira na Fakultetu prometnih znanosti te se od malih nogu aktivno bavi sportom, a među istaknutijima je atletika. Osim što će imati vrlo zahtjevnu ulogu promotorice glavnog grada Hrvatske na finalu Miss Hrvatske ići će na osvajanje kategorije sport kao i krune Miss Hrvatske 2019. koja eto već 5 godina nije bila u Zagrebu.

U samom programu izbora nastupili su plesni par plesnog centra Fredi, Jure Brkljača te band Barabe koji su po prvi puta premijerno predstavili svog novog pjevača Jerka Fabića te novu pjesmu „Žena zmaj „

Program je vodio Davor Garić.

FOTO: FOTO: PR Miss Zagreba/ Mario Jambrek, Boris Mataković

 

Tagovi: bandić, izbor za miss, milan bandić, mimara, miss zagreba, muzej mimar,

Više iz kategorije