U zagrebačkom restoranu RougeMarin dogodila se prava kulinarska božićna čarolija, u kojoj su sudjelovali poznati gastro influenceri koji su pripremili jela od superfood namirnice palente Čakovečkih mlinova
Pretežno sunčano i malo toplije, osobito danju.
Vjetar u unutrašnjosti većinom slab.
Na Jadranu umjerena bura, podno Velebita s jakim i olujnim udarima, poslijepodne u Dalmaciji i na otvorenom moru u okretanju na umjeren sjeverozapadnjak.
Najniža jutarnja temperatura zraka od -2 do 2, na obali i otocima od 6 do 11, a najviša dnevna uglavnom između 15 i 20 °C.
FOTO: Pixabay
U zagrebačkom restoranu RougeMarin dogodila se prava kulinarska božićna čarolija, u kojoj su sudjelovali poznati gastro influenceri koji su pripremili jela od superfood namirnice palente Čakovečkih mlinova
Posjetitelji će na Danu otvorenih vrata imati prilike saznati više informacija o kadetskoj službi, o prijediplomskim i diplomskim sveučilišnim studijskim programima Vojno vođenje i upravljanje, Vojno inženjerstvo, Vojno pomorstvo, zanimanju vojni pilot te vojni kontrolor zračnog prometa...