U zagrebačkom restoranu RougeMarin dogodila se prava kulinarska božićna čarolija, u kojoj su sudjelovali poznati gastro influenceri koji su pripremili jela od superfood namirnice palente Čakovečkih mlinova
Promjenljivo oblačno uz sunčana razdoblja.
U noći i ujutro uz više oblaka, uglavnom na zapadu zemlje mjestimice kiša.
Ujutro na kopnu magla i niski oblaci, koji se ponegdje mogu i dulje zadržati.
Vjetar u unutrašnjosti većinom slab.
Na Jadranu će slabo do umjereno jugo okrenuti na sjeverozapadnjak i buru, prema večeri na sjevernom dijelu i jaku, podno Velebita s olujnim udarima.
Najniža jutarnja temperatura od 9 do 14, na Jadranu između 14 i 18.
Najviša dnevna većinom od 20 do 25 °C, u gorju malo niža.
Foto: Pixabay & DHMZ (screenshot)
U zagrebačkom restoranu RougeMarin dogodila se prava kulinarska božićna čarolija, u kojoj su sudjelovali poznati gastro influenceri koji su pripremili jela od superfood namirnice palente Čakovečkih mlinova
Posjetitelji će na Danu otvorenih vrata imati prilike saznati više informacija o kadetskoj službi, o prijediplomskim i diplomskim sveučilišnim studijskim programima Vojno vođenje i upravljanje, Vojno inženjerstvo, Vojno pomorstvo, zanimanju vojni pilot te vojni kontrolor zračnog prometa...