Pokušaj ubojstva u Dugavama: Detalji pucnjave u kojoj je ozlijeđen muškarac

NAPADAČ PRIVEDEN

  • Crna kronika
  • Objavljeno 21.05.2019
  • Piše: Nikol Boljfetić

Muškarcu, koji je ozlijeđen u noćašnjoj pucnjavi u zagrebačkom naselju Dugave, pružena je liječnička pomoć u KBC-u Zagreb, a osumnjičenika su odmah uhitili policajci koji nisu bili u službi, izvijestila je u utorak zagrebačka policija.

Sinoć, nešto prije 22 sata, 26-godišnjak je ispalio više hitaca u smjeru 40-godišnjka, koji se kretao nogostupom u Čalogovićevoj ulici u zagrebačkom naselju Dugave.

Osumnjičeni je počeo bježati, a da se nešto događa, uočila su dvojica policijaca koja su se zatekla u blizini, ali nisu bili u službi. Potrčali su za njim i naredili mu da stane, no on se oglušio i u bijegu odbacio vatreno oružje. Policajci ‘u civilu’ su ga sustigli, pa su, budući se opirao, u pomoć pozvali kolege.

Osumnjičeni je doveden u službene prostorije na kriminalističko istraživanje, vatreno oružje pronađeno je na mjestu događaja, priopćila je zagrebačka policija. Mediji navode kako je pucnjavi u Dugavama prethodila svađa.

“Policija je stigla za desetak minuta. Prvo sam mislio da je vatromet ili da netko baca petarde, uopće nisam obraćao pažnju. Kada sam vidio policiju kako juri Vatikanskom ulicom, shvatio sam da je u pitanju nešto ozbiljnije”, kazao je jedan od susjeda za 24 sata.

Tagovi: dugave, pokušaj ubojstva, pucnjava,

Više iz kategorije