Peščenica: Izudarao suprugu po glavi i bacio u prtljažnik u kojem su bila njihova djeca

Prolaznici su uspjeli odgurnuti nasilnika pa je 26-godišnjakinja uspjela pobjeći i sakriti se u obližnjoj zgradi...

  • Crna kronika
  • Objavljeno 02.02.2019
  • Piše: Antonela Verković

U policijskom pritvoru, s kaznenom prijavom za pokušaj ubojstva supruge i povredu prava njihove djece završio je 39-godišnjak koji je u četvrtak na zagrebačkoj Peščenici 26-godišnjakinju izudarao “tvrdim predmetom” po glavi i ugurao ju u prtljažnik automobila u kojem je bilo njihovo dvoje djece – piše Nacionalniportal.hr

Teško ozlijeđenoj ženi, koju je suprug brutalno pretukao i ugurao u prtljažnik “škode superb”, u pomoć su priskočili prolaznici. Oni su odgurnuli nasilnika pa je 26-godišnjakinja uspjela pobjeći i sakriti se u obližnjoj zgradi.

Njen suprug tada je pobjegao automobilom u kojem su bila i njegova djeca, a policija ga je oko ponoći pronašla na osječko-baranjskom području.

Ozlijeđenoj ženi liječnička pomoć je pružena u bolnici Rebro gdje je zadržana zbog višestrukih prijeloma lubanje, slomljene šake i rana koje je trebalo šivati.

Policija je nakon kriminalističke obrane 39-godišnjaka predala pritvorskom nadzorniku uz kaznene prijave za pokušaj ubojstva supruge i povredu prava djece podnesenu zagrebačkom Županijskom državnom odvjetništvu.

FOTO: Pixabay (ilustracija)

Tagovi: nasilje, peščenica, pokušaj ubojstva, suprug,

Više iz kategorije