Ovogodišnji Advent donosi glazbeno koncertnu priču drugačiju od svih ostalih

Tony Cetinski, Nina Badrić, Massimo i Vesna Pisarović pripremaju božićnu čaroliju u Lisinskom!

  • Lifestyle
  • Objavljeno 08.12.2018
  • Piše: Lucija Tokić

Nakon dugo vremena Tony Cetinski, Nina Badrić, Massimo i Vesna Pisarović, naći će se zajedno na istoj pozornici, pripremajući večer za pamćenje.

Sve njih ujedinio je poseban božićni koncert, koji će se održati u velikoj dvorani Vatroslava Lisinskog, u petak 21.12. s početkom u 20 sati.

– Uvijek mi je lijepo nastupiti, pogotovo u ovo blagdansko vrijeme, kada smo svi, više raznježeni. Ovaj posljednji mjesec u godini, uvijek je za sve nas poseban, po energiji i po svemu. Biti će mi čast nastupiti, i siguran sam kako ćemo uživati svi zajedno na koncertu u Lisinskom. Vidimo se! – rekao je Tony Cetinski

Publika će tako imati prilike uživati u izvedbama, jednih od najljepših domaćih, ali i stranih božićnih pjesama. Sve navedeno dogoditi će se uz odličnu pratnju orkestra Josipa Cvitanovića, što je najbolja glazbena pozivnica, koja se nikako ne odbija.

Za poseban doživljaj cjelokupne večeri, pobrinuti će se mlade snage, dvojac koji oduševljava interpretacijama u jednom od najpoznatijih televizijskih showova, Jure Brkljača i Marko Kutlić. Uz njih nastupiti će još jedna zvijezda nove glazbene scene, David Temelkov.

Na sve spomenuto, dodatnu čar staviti će i dječji zbor Zagrebački anđeli, kao i violončelist Emanuel Pavon.

Jedno je svakako sigurno, u pomno osmišljenom programu i odabranim pjesmama, uživati će sve generacije. Neka dobre želje putuju, a sa njima i dobra pjesma, kao i najljepši trenuci, jer upravo to je cilj blagdana.

Uz sva ova poznata lica, KD Vatroslav Lisinski, biti će najpoželjnije mjesto ovoga Adventa u gradu.

Ulaznice za božićni koncert, koji se ne propušta, petak 21.12. u 20 sati, potražite već sada na bagajni Lisinskog i putem sustava ulaznice.hr

foto: Pixabay (ilustracija)

Tagovi: advent, dvorana vatroslav lisinski, koncert,

Više iz kategorije