Ove godine Zagreb neće osvojiti titulu najboljeg adventa u Europi

Naš grad tu je titulu osvojio tri puta za redom i zbog tog ove godine ne može sudjelovati u natjecanju... 'Mi u Zagrebu dižemo letvicu i ne zadovoljavamo se prosječnim' - poručio je i gradonačelnik.

  • Kultura
  • Objavljeno 01.12.2018
  • Piše: Antonela Verković

Nakon tri uzastopne pobjede, Zagreb je izostavljen s popisa kandidata za najbolji advent u organizaciji European best destinations.

Na stranici gdje se može glasati piše da će se Zagreb vrlo skoro vratiti u konkurenciju, jer u propozicijama piše da se ne može natjecati ako se osvoji tri puta zaredom.

To je jedini razlog zašto ove godine naš grad nije u konkurenciji – svjesni smo i sigurni da bi ovo bio četvrti put, što je potvrdio i gradonačelnik.

Kako je rekao Bandić, njegova jedina ideja je bila da nakontri najbolja Adventa u Europi, budući da se više ne može konkurirati za najbolji, ovaj bude bolji od tri dosadašnja.

‘Mi u Zagrebu dižemo letvicu i ne zadovoljavamo se s prosječnim’, poručio je gradonačelnik Bandić na konferenciji za novinare na Trgu bana Josipa Jelačića, na kojoj je najavio početak Adventa u Zagrebu.

Očekuje se velik broj turista iz cijelog svijeta, a čarolija počinje danas… Dolazite? 🙂

FOTO: Zagreb (Facebook stranica)

 

Tagovi: advent, advent u zagrebu, milan bandić, najbolji advent u europi,

Više iz kategorije