Oprez! Po Zagrebu ‘operira’ prevarant, a u svim kvartovima ‘prodaje’ istu priču

VIĐEN U RAZLIČITIM KVARTOVIMA

Jedan mladić već dulje vrijeme obilazi zagrebačke kvartove i ljudima govori kako je slučajno u autu zaključao ključeve vozila. Tako pokušava iznuditi novac, pod objašnjenjem da mu treba za taksi.

Priča o ovom misterioznom muškarcu prvo se pojavila u Prečkom čiji su stanovnici u kvartovskoj Facebook grupi opisali događaj.

“Oprez! Zgodan, šlank, srednje visine, crne kose, mladić oko 30 godina, pohodi po lokalima i prodaje priču kako je slučajno zaključao ključeve od auta u autu. Kako su mu u autu ostali laptop, mobitel i vrijedne stvari. Žica za taksi do Bistre. Prije mjesec dana bio je u Tattoo salonu kod Pointa, istu priču prodao je i neki dan kod nas na placu. Neću spominjati da je žicao čekić da razbije staklo na autu i šta bi s njim napravio… Dečko izgleda jako pristojno, ali je fakat mutavo da mu svako tolko ostane u autu ključ … I misteriozno nestane kad ne uspije užicat novce nego mu pokušaš pomoći na drugi način…”, opisala je stanovnica Prečkog.

Nedugo nakon ovog događaja, isti muškarac pojavio se i na Trešnjevci, a na što su građani s Trešnjevke upozorili također u kvartovskoj Facebook grupi.

 

Sudeći prema komentarima Zagrepčana, muškarac je prošle godine na ovaj način “operirao” i po Knežiji, stoga je potrebno biti na oprezu.

Foto: Facebook/Naša Trešnjevka, naš kvart

Tagovi: kvartovi, prevarant,

Više iz kategorije