Od sutra prodaja ulaznica za Dinamo – Fenerbahce

Sve navijače pozivamo da ulaznice kupe u pretprodaji kada će cijene ulaznica biti povoljnije od cijene ulaznica na dan utakmice ...

  • Sport
  • Objavljeno 12.09.2018
  • Piše: Alan Srčnik

U 1. kolu grupne faze UEFA Europa lige na Maksimiru će snage odmjeriti GNK Dinamo i Fenerbahce SK, a susret je na rasporedu u četvrtak, 20. rujna, s početkom u 21:00 sati.

Sve navijače pozivamo da ulaznice kupe u pretprodaji kada će cijene ulaznica biti povoljnije od cijene ulaznica na dan utakmice! – piše GNK Dinamo na službenoj internetskoj stranici kluba.

– Isto tako, preporučamo kupovinu u pretprodaji već od 13. rujna kako bi navijači izbjegli očekivanu gužvu na blagajnama neposredno prije utakmice i kako bi prije početka utakmice ušli na stadion.

CIJENE ULAZNICA U PRETPRODAJI (13. – 19.9.) – Tribina sjever dolje 50kn, Tribina istok 70kn, Tribina zapad dolje 100kn, Ulaznice za tribinu Jug nisu u prodaji – prodaja isključivo preko Fenerbahce SK.

CIJENE ULAZNICA NA DAN UTAKMICE (20.9.) – Tribina sjever dolje 70kn, Tribina istok 100kn, Tribina zapad dolje 150kn

– Preduvjet za kupovinu ulaznica za sve će navijače biti predočenje važećeg osobnog dokumenta (osobna iskaznica ili putovnica), a sve su ulaznice personalizirane i glase na ime i prezime. Napominjemo da GNK Dinamo neće prodavati ulaznice osobama kojima kupovinu priječi Zakon o sprječavanju nereda na sportskim natjecanjima – dodaju iz kluba.

– Navijači Dinama koji za kretanje koriste invalidska kolica te utakmice prate s podesta ispod zapadne tribine za utakmicu 1. kola Europa lige Dinamo – Fenerbahce moraju se prijaviti za rezervaciju ulaznica. Više informacija uskoro – zaključuju.

Ulazi stadiona Maksimir bit će otvoreni od 19:00 sati.

Tagovi: dinamo, europska liga, fenerbahce,

Više iz kategorije