Novi zanimljiv roman u prodaji – “Ja dobra, ja zla” autorice Ali Land

Kritičari ujedinjeni – Ali Land novo je veliko ime u svijetu psiholoških trilera

  • Kultura
  • Objavljeno 19.10.2018
  • Piše: Lucija Tokić

Psihološki roman koji dokazuje da se od genetike ne može pobjeći – čak i ako je to gen serijskog ubojice

„Ja dobra, ja zla“ roman je inspiriran istinitom pričom. S obzirom da je Ali Land više od deset godina radila na dječjim psihijatrijskim odjelima, kao medicinska sestra susretala se s različitim oblicima poremećaja u ponašanju i nasilja. Upravo je jedan razgovor sa štićenicom odjela na Land ostavio nezapamćen dojam koji godinama nije mogla zaboraviti. Radilo se o mladoj djevojci koja je imala problem sa samoozljeđivanjem, a kroz razgovor s Land otkrila je kako je njezina majka, koja je bila kriva za nanošenje ozljeda velikom broju djece, bila glavni uzrok svih njezinih problema.

O KNJIZI

Anniena majka je serijski ubojica. Annie nema izbora: majku ne može zaustaviti pa je mora prijaviti policiji. Kad dobije novu, udomiteljsku obitelj i novo ime – Milly – nada se novome početku. Sad će zacijelo moći biti onakva kakva želi. No kako se približava dan suđenja njezinoj majci, tajne iz Millyne prošlosti neće joj dati spavati. Jer majka joj je serijski ubojica. A krv nije voda…

O AUTORICI

Ali Land diplomirala je psihijatrijsko sestrinstvo i deset godina radila na dječjim psihijatrijskim odjelima i u školama u Ujedinjenom Kraljevstvu i Australiji. Sada se bavi isključivo pisanjem i živi u Londonu.

“Ja dobra, ja zla” prvi je roman koji je napisala i kojim je odmah zaposjela vrhove ljestvica najprodavanijih knjiga, a kritičari su je proglasili novim velikim imenom psihološkog trilera.

Foto: Pixabay

 

Tagovi: psihološki triler, roman,

Više iz kategorije