Nova ponuda poslova – stižu nove prilike!

Radnike traže raznovrsne tvrtke, pronađite idealnu za sebe!

U 2020. nemojte ignorirati svoj potencijal! Pronađite najbolji mogući posao za sebe i napišite novo poglavlje života uz ljude koje volite. U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. Sretno!

Veleposlanstvo SAD-a zapošljava na poziciji Guard (m/ž). Mjesto rada je Zagreb. Nudi se plaća od 137.442 kuna godišnje. Potrebno je jednogodišnje iskustvo u zaštitarskim poslovima. Znanje engleskog jezika potrebno je na drugom nivou i postoji mogućnost testiranja, a potrebno je i vrlo dobro znanje hrvatskog jezika u govoru i pismu. Nužna je i vozačka dozvola B kategorije te spremnost na rad u smjenama, te vikendima i blagdanima. Zainteresirani mogu aplicirati putem linka.

Agencija Tempus Octo d.o.o. za potrebe klijenta zapošljava na poziciji tehničar za održavanje (m/ž) u Zagrebu i vozač autobusa (m/ž) za Zagreb i Zagrebačku županiju. Potražite detalje i prijavite se na linku.

Emakina.hr traži .NET developera (m/ž) i front-end developera (m/ž) u Zagrebu. Rok prijave je 31.1. Poslodavac nudi zanimljive i raznolike projekte s međunarodnim klijentima, izazove u brzorastućoj tvrtki, certificiranje, učenje novih tehnologija, stručne konferencije, pohađanje tečajeva i seminara, učenje stranih jezika, rad u inozemstvu unutar Emakina grupacije. Prijavite se ovdje.

Jerkić d.o.o. traži električara/ elektroničara (m/ž), zidara/ keramičara (m/ž) i arhitekta (m/ž). Mjesto rada je Zagreb, a prijave su otvorene do 4.2. Za poslove je potrebna srednja stručna sprema, odnosno visoka za posao arhitekta/ice. Provjerite ostala znanja i kvalifikacije potrebne za prijavu te aplicirajte.

Philips traži nove radne snage u Zagrebu: Digital Marketing Manager (m/ž) i Sales Representative OHC (m/ž). Prijave su otvorene do 12.2. Za poslove je potrebno trogodišnje do petogodišnje radno iskustvo, proaktivnost i orijentiranost na ciljeve, napredno korištenje računala, dobro znanje engleskog jezika i vozačka dozvolaB kategorije. Pogledajte uvjete poslova i prijavite se ovdje.

FINA zapošljava višeg specijalista za tehnologiju (m/ž) u Zagrebu. Rok prijave je 27.1. Potrebna je visoka stručna sprema, petogodišnje radno iskustvo, pasivno znanje engleskog jezika, poznavanje rada na računalu. Dodatne edukacije iz područja kartičnog poslovanja su prednost. Prijavite se.

Andromont d.o.o. traži instalatera vode i grijanja (m/ž) za rad u Zagrebu. Prijave su otvorene do 14.2. Potrebna je minimalno srednja stručna sprema. Za zaposlenike izvan Zagreba postoji mogućnost organizacije smještaja. Radno iskustvo nije potrebno za posao pomoćnog radnika (m/ž). Aplicirajte.

Traussing zapošljava Branch Managera (m/ž). Mjesto rada čine Zagreb i okolica. Prijave su otvorene do 30.1. Poslodavac nudi kompetitivnu plaću, mogućnost osnivanja vlastitog tima, sigurno i stabilno okruženje u dobrostojećoj kompaniji. Potrebne su vještine vođenja tima i upravljanja ljudskim resursima, mogućnosti organiziranja, planiranja i zadavanja prioriteta u nepredvidljivom logističkom okruženju, samoinicijativnost te znanje engleskog i njemačkog jezika. Potrebno je petogodišnje radno iskustvo. Prijavite se na linku.

Apetit City Restaurant & Bar u potrazi je za novim radnim snagama: kuhar (m/ž) i konobar (m/ž). Mjesto rada je Zagreb. Prijave su otvorene do 31.1. Za poslove je potrebno dvogodišnje do petogodišnje iskustvo, komunikativnost, ljubaznost, usmjerenost na gosta te je poželjno znanje engleskog jezika. Nude se topli obroci, rad u dinamičnom i poticajnom okruženju, edukacije i obuka te kolektivni ljetni godišnji odmor od tri tjedna u kolovozu. Aplicirajte.

Tifon traži gastro prodavača (m/ž) u Zagrebu. Glavni zadatak je prodaja naftnih derivata i ostale robe iz asortimana prodajnog mjesta te ostale odgovornosti. Potrebna je najmanje srednja stručna sprema, komunikativnost, pozitivan stav, proaktivnost i inovativnost. Prednost donosi iskustvo na istim ili sličnim poslovima. Aplicirajte najkasnije do 29.1.

Za dodatne poslove iz Zagreba kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla!

foto: pixabay (ilustracija)

Tagovi: biro, burza rada, posao, posao.hr, poslovi, tržište rada,

Više iz kategorije