Ništa ljubav, samo sex?

"Svi moraju biti zadovoljni i zadovoljeni", poručili su iz kazališta

  • Kultura
  • Objavljeno 06.11.2018
  • Piše: Josipa Maksimović

Zagrebačko kazalište Luda kuća kao svoju novu premijeru najavljuje, u subotu 10. studenoga, dokumentarnu komediju “Ništa ljubav, samo sex” autora Renea Bitorajca, u kojoj četiri glumice impersoniraju trinaest različitih likova kojima se kao ključna tema u svim njihovim razgovorima nameće – seks.

“Četiri glumice pripremaju se za početak predstave Atonid i ponor pakla, grčku tragediju postavljenu na kazališne daske, koja zapravo uopće nije bitna”, stoji u najavi.

“Razigrane i vesele glumice, radije bi se četiri sata družile u garderobi nego pola sata na pozornici. Kao lajtmotiv i tema večeri, nekako, ne znamo kako, nametnuo se seks”, dodaje se.

Četiri glumice koje se u nešto više od 90 minuta pretvaraju u trinaest različitih likova su Petra Dugandžić, Katarina Baban, Iskra Jirsak i Csilla Barath Bastaić.

“Dokumentarnom lakoćom naše glumice igraju glumice koje se igraju, a pritom zabavljaju publiku, i nimalo manje važno, same sebe. Svi moraju biti zadovoljni i zadovoljeni. Poslovna žena, domaćica, napucana narodnjakuša, dvije bake i druge dame čekaju vas na pozornici Lude kuće”, poručuju iz tog kazališta.

(Hina)

Tagovi: katarina baban, predstava, rene bitorajac,

Više iz kategorije