Ne propustite odličnu poslovnu priliku – Ove tvrtke sada traže radnike

Donosimo sve  poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. Portal za zapošljavanje donosi top 10 poslovnih prilika za prijavu brzom prijavom! Sretno!

PAP-Promet d.o.o. traži voditelja poslovnice – komercijalista (m/ž) za rad u Svetoj Nedelji. Prijave su otvorene do 26.1. Radni zadaci obuhvaćaju poduzimanje svih potrebnih zadataka oko organizacije i vođenja poslova prodaje, promociju i širenje asortimana, vođenje kupaca u okviru poslovnice i ostalo. Od kanidata se očekuju minimalno srednja stručna sprema, petogodišnje radno iskustvo, izvrsno poznavanje MS Office paketa i interneta, samoinicijativna, vizija te izražene komunikacijske vještine. Prijavite se.

Commel – Zagreb d.o.o. zapošljava na poziciji voditelj proizvodnje (m/ž) u Zagrebu. Prijave su otvorene do 29.1. Radni zadaci uključuju vođenje i organiziranje proizvodnje, provođenje sustava kontrole kvalitete i sigurnosti proizvoda, praćenje izmjena standarda i metoda ispitivanja, nadzor i organizacija redovitog održavanja i slično. Od kandidata se očekuje viša ili visoka stručna sprema elektrotehničkog smjera, minimalno pet godina radnog iskustva u proizvodnim procesima, izvrsno poznavanje jednog stranog jezika, izvrsno poznavanje rada MS Office-a i slično. Prijavite se.

Borel lift d.o.o. zapošljava na poziciji operater na fiber laseru za rezanje limova / CNC stroju za probijanje, savijanje limova (m/ž) u Zaprešiću. Rok prijave je 27.1. Potrebno je više osoba na poziciji. Posao obuhvaća rad na fiber laseru za rezanje lima, posluživanje CNC strojeva i praćenje proizvodnje, rad na stroju za probijanje lima i savijanje limova. Potrebna je srednja stručna sprema te je iskustvo poželjno. Prijavite se putem linka.

Andromont d.o.o. traži instalatera vode i grijanja (m/ž) u Zagrebu. Prijave su otvorene do 14.2. Uvjet je srednja stručna sprema smjerova ili kvalifikacije za pojedina zanimanja. Poslodavac omogućuje radnu odjeću i obuću. Prijavite se.

CBRE d.o.o. traži nova pojačanja na pozicijama Leasing & Speciality Leasing Consultant (m/ž) te Operations & Technical Manager (m/ž). Lokacija rada je Zagreb, a prijaviti se možete najkasnije do 26.1. Uvjeti za rad su minimalno viša stručna sprema u financijama i ekonomiji ili društvenim, odnosno tehničkim znanostima, minimalno godina dana radnog iskustva te odlične pregovaračke vještine. Prijavite se na linku.

Mettler Toledo d.o.o. zapošljava na poziciji Supply and Customer Service Officer (m/ž) u Zagrebu. Prijave su otvorene do 1.2. Od kandidata se očekuje znanje engleskog i slovenskog jezika, visoka stručna sprema iz ekonomije ili računovodstva, iskustvo u MS Office-u i korištenju ERP te CRM alata. Poslodavac nudi mogućnost dugoročnog rada u stabilnoj kompaniji, treninge i osobni razvoj te rad u malom timu. Aplicirajte.

KFC traži djelatnika u restoranu (m/ž) za rad u Zagrebu. Rok prijave je 25.1. Poslodavac nudi dva slobodna dana u tjednu, fleksibilno radno vrijeme, mogućnost osobnog razvoja i isplatu dodatne stimulacije na plaću. Traže se osobe koje su aktivne na poslu i timski igrači. Aplicirajte.

Cuspis d.o.o. traži pojačanja na pozicijama: suradnik u projektnom uredu (m/ž), djelatnik za rad u odjelu za korisnike (m/ž), SQL Analitičar (m/ž), sistem administrator (m/ž). Lokacija rada je Zagreb, a prijave su otvorene do 3.2. Poslodavac nudi rad u stabilnoj informatičkoj tvrtki na projektima koji donose vidljive rezultate, priliku za učenje te osobni i profesionalni razvoj, mogućnost napredovanja te službeni smartphone i laptop. Aplicirajte na linku.

RC Dalmatia Development traži Construction Manager-a (m/ž) za rad u Zagrebu. Prijave su otvorene do 1.2. Zahtjevi ove pozicije jesu iskustvo u project managementu i cijelokupnom razvojnom procesu u maloprodaji/ logističkom segmentu te odlično znanje engleskog jezika. Potrebno je poznavanje AutoCAD-a i MS Office-a. Poslodavac nudi razne benefite poput bonusa. Prijavite se putem linka.

Ziegler d.o.o. traži programskog inženjera/ inženjera elektrotehnike (m/ž). Rad se odvija u Kutini i Zagrebu, a rok prijave je 20.2. Uvjeti za rad su viša ili visoka stručna spreme elektotehnike ili srodnog zanimanja, dvogodišnje iskustvo rada na poslovima programiranja, korištenje programskih jezika te njemačkog i engleskog. Poslodavac omogućuje rad u rastućoj industriji unutar mladog i ambicioznog tima, mogućnost stalnog usavršavanja i napredovanja, kreativno radno okruženje. Prijavite se.

Sretno kandidatima!

Za dodatne poslove iz Zagreba kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla!

foto: unsplash

Tagovi: ponuda poslova, posao, posao.hr, poslovi,

Više iz kategorije