Ne propustite odlične poslovne prilike: Ove tvrtke sada traže radnike

Donosimo sve poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. Portal za zapošljavanje donosi top 10 poslovnih prilika za prijavu brzom prijavom! Sretno!

Unitedprint.com zapošljava direktora poslovanja za područje Hrvatske (m/ž). Prijave su otvorene do 16.6. Uvjeti su iskustvo u vanjskoj prodaji u proizvodnom poduzeću te dokazano ostvareni prodajni ciljevi u dinamičnom okruženju. Očekuje se sposobnost komunikacije s ciljnim skupinama na različitim razinama te dobro razumijevanje e-trgovine i digitalnih proizvoda. Velika je prednost iskustvo u tiskari ili medijima. Prijavite se.

Keindl sport trgovina d.o.o. zapošljava specijalista digitalnog marketinga (m/ž) u Zagrebu. Prijave se zaprimaju do 25.5. Od kandidata se ičekuju kreativnost, poznavanje sportske industrije, radno iskustvo na sličnim poslovima, odlično znanje engleskog jezika u govoru i pismu te komunikacijske vještine u pisanju i verbalnom izražavanju. Poslodavac nudi rad u ugodnom i dinamičnom okruženju, mogućnost stalnog učenja i napredovanja te rad s najmodernijih alatima. Prijavite se ovdje.

SmartIS d.o.o. traži pojačanje na pozicijama: Business development manager (m/ž), Atlassian / Jira ITSM Consultant (junior/senior) (m/ž) i poslovni asistent (m/ž). Lokacija rada je Zagreb, a prijave su otvorene do 28.5. Poslodavac nudi odlične radne uvjete u organiziranom i opuštenom okruženju, upoznavanje i rad s najnovijim tehnologijama, profesionalni razvoj te mogućnost napredovanja i osobnog razvoja. Prijavite se.

Karlovačka banka d.d. zapošljava na poziciji voditelj poslovnog odnosa poduzetničkog bankarstva (m/ž) u Zagrebu. Prijave se zaprimaju najkasnije do 25.5. Posao podrazumijeva samostalno vođenje poslovnog odnosa s klijentima poduzetničkog bankarstva, upravljanje portfeljem postojećih klijenata, uspostavljanje, održavanje i usavršavanje poslovnih odnosa s postojećim i potencijalnim klijentima i slično. Potrebna je visoka stručna sprema ekonomske struke, najmanje tri godine iskustva, izvrsno poznavanje financijske analize te dobre komunikacijske, pregovaračke i prodajne vještine. Aplicirajte.

Andromont d.o.o. traži instalatera vode/ grijanja/ klimatizacije/ ventilacije (m/ž). Mjesto rada je Zagreb, a prijave su otvorene do 24.5. Poslodavac organizira plaćeni smještaj i put u Hrvatsku jednom mjesečno. Nudi se stalni radni odnos, a potrebna je srednja stručna sprema. Aplicirajte.

Ordinacija dentalne medicine Mladen Frntić dr.med. traži voditelja tima call centra u dentalnoj ordinaciji (m/ž) u Zagrebu. Prijave se zaprimaju do 25.5. Posao podrazumijeva izravnu odgovornost za upravljanje kvalitetom i učinkovitošću svog tima, aktivnosti dnevno usmjerene na učinkovito vođenje i upravljanje timom agenata, dodjeljivanje ciljeva i zadataka, praćenje i vrednovanje rada agenata i slično. Poslodavac pruža konkurentnu plaću, mogućnost stalnog zaposlenja, dinamično radno okruženje te mogućnost napredovanja. Prijavite se putem linka.

Eurolift d.o.o. zapošljava montera dizala (m/ž) u Zagrebu. Prijaviti se možete najkasnije do 24.5. Potrebno je poznavanje rada s alatima, sklonost timskom radu, srednja stručna sprema smjera električara, bravara i srodnih zanimanja. Prijavite se.

KFC traži djelatnika u restoranu (m/ž) za rad u Zagrebu. Rok prijave je 1.6. Poslodavac nudi dva slobodna dana u tjednu, fleksibilno radno vrijeme, mogućnost osobnog razvoja i isplatu dodatne stimulacije na plaću. Traže se osobe koje su aktivne na poslu i timski igrači. Aplicirajte.

Pfizer traži pojačanje na poziciji Accountant (m/ž) – temporary role. Mjesto rada je Zagreb, a prijave su otvorene do 1.6. Od kandidata se očekuju viša ili visoka stručna sprema na relevantnom području, minimalno dvije godine radnog iskustva u računovodstvu ili financijama, razumijevanje internih kontrolnih procedura, poreza i iskustvo s ERP. Potrebno je odlično poznavanje engleskog jezika i računalna pismenost. Prijavite se.

Unlimited Croatia traži agenta za incoming putovanja u turističkoj agenciji (m/ž). Lokacija rada je Zagreb, a prijave su otvorene do 25.5. Poslodavac nudi rad u dinamičnom i poticajnom timu, dodatne edukacije, znanja i vještine te laprop. Posao obuhvaća kreiranje i organizaciju turističkih putovanja za individualne klijente i manje grupe, komunikaciju i suradnju s domaćim i stranim partnerima, vođenje brige o gostima tijekom putovanja te pružanje turističkim informacija. Prijavite se.

Sretno kandidatima!

Za dodatne poslove iz Zagreba kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla!

foto: unsplash

Tagovi: posao, posao.hr, poslovi,

Više iz kategorije