Ne propuštajte odlične poslovne prilike: Ove tvrtke sada traže radnike

Donosimo sve poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. Portal za zapošljavanje donosi top 10 poslovnih prilika za prijavu brzom prijavom! Sretno!

Grawe Hrvatska d.d. zapošljava suradnika u tajništvu Uprave (m/ž). Mjesto rada je Zagreb, a prijave su otvorene do 13.7. Potrebna je viša ili visoka stručna sprema društvenog ili humanističkog smjera, minimalno tri godine radnog iskustva na istim ili sličnim poslovima, izuzetne organizacijske i komunikacijske vještine, pouzdanost, diskrecija u radu, odgovornost i samostalnost u rješavanju problema. Poslodavac nudi ugovor na neodređeno te priliku za razvoj i usavršavanje. Prijavite se.

Gi Group traži novo pojačanje u Zagrebu na pozicijama Key Account Manager (m/ž), Frontend Developer (m/ž), Operations Manager (m/ž), Workforce Manager (m/ž), Workforce Planner (m/ž), Solution Coach (m/ž), Team Leader (m/ž), Training & Quality Manager (m/ž), Trainer (m/ž). Poslodavac omogućuje dobrodošlu okolinu, tim u kojem se može razviti i napredovati, multinacionalnu radnu okolinu. Prijavite se.

Easy Consult d.o.o. za potrebe klijenta zapošljava knjigovođu (m/ž). Mjesto rada je Zagreb, a prijave su otvorene do 4.8. Posao obuhvaća svakodnevno knjiženje dokumenata, evidenciju i arhiviranje poslovne dokumentacije, putne naloge, blagajničko poslovanje, obračun PDV-a i izradu poreznih prijava, prijave i odjave radnika. Uvjeti za rad su EU državljanstvo, minimalno srednja stručna sprema, radno iskustvo od 10 godina, komunikativnost, sklonost timskom radu i slično. Prijavite se na linku.

Welmax premium d.o.o. zapošljava u Zagrebu na pozicijama: prodajni predstavnik (m/ž), voditelj kontakt/call centra (m/ž) i administrativni djelatnik/akviziter u kontakt centru (m/ž). Rok prijave je 21.7. Posao podrazumijeva rad u opuštenoj i dinamičnoj atmosferi, potrebna edukacija, stimulativna primanja i atraktivne bonuse te plaćen smještaj i prijevoz. Prijavite se.

Pepco traži blagajnika – prodavača (m/ž) u Zagrebu. Dužnosti uključuju posluživanje kupaca i rad na blagajni, izlaganje proizvoda prema zadanim pravilima, urednost i čistoću prodajnog prostora, zaprimanje robe, ljubaznost prema kupcima. Potrebno je najmanje srednjoškolsko obrazovanje i iskustvo u radu u trgovini. Poslodavac nudi siguran posao, stimulativna primanja, priliku za razvoj i usavršavanje te popust za zaposlenike. Prijavite se.

Lonia zapošljava prodavača (m/ž) u Zagrebu. Rok prijave je 31.7. Poslodavac nudi ugovor na neodređeno vrijeme, mogućnost dobivanja mjesečne stimulacije, plaćeni put do posla, božićnicu, uskrsnicu i dar za djecu te mogućnost napredovanja. Aplicirajte.

Value4technology traži pojačanje na poziciji CAD Design Engineer (m/ž). Mjesto rada je Zagreb, a prijave su otvorene do 31.7. Poslodavac nudi rad u stabilnoj češkoj kompaniji sa zagrebačkim uredom, fiksna primanja i varijabilni dio, bonuse, fleksibilne radne sate. Uvjeti su iskustvo sa CAD tehnologijama, a prednosti donose poznavanje Catia V5 ili SolidWorksa te poznavanje programa za dizajn. Aplicirajte.

Lush manufaktura d.o.o. zapošljava pomoćnog radnika u proizvodnji i skladištu (m/ž) u Svetoj Nedelji. Rok prijave je 16.7. Potrebna je spretnost i brzina u radu, timski duh i suradljivost, razvijene komunikacijske vještine, kreativnost i odgovornost. Poslodavac nudi plaćene troškove javnog gradskog prijevoza, stimulaciju na rad, pozitivno radno okruženje, rad u internacionalnoj tvrtki. Prijavite se.

Manpower za potrebe klijenta zapošljava u Zagrebu: agent za telefonsku prodaju poslovnim korisnicima (m/ž), skladištar/komisionar (m/ž), agent u odjelu telefonske prodaje (m/ž), adimistrativni agent u kontakt centru (m/ž), specijalist obračuna plaća (m/ž), perač prozora (m/ž). Provjerite ostale poslove ovog poslodavca i prijavite se putem linka.

Camaloon zapošljava Team Leadera – Sales (m/ž), operatera u proizvodnji (m/ž), specijalista u odjelu za print (m/ž), B2B Sales Specialista (m/ž), Sales Development Representative (m/ž), Customer Sucess Specialist (m/ž). Lokacija rada je Zagreb. Uvjeti su vrsno poznavanje stranih jezika, odlične komunikacijske vještine i sposobnost rješavanja problema, empatija, proaktivnost i prethodno radno iskustvo na sličnim poslovima. Prijavite se.

Sretno kandidatima!

Za dodatne poslove iz Zagreba kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla!

foto: unsplash

Tagovi: posao, posao.hr, poslovi,

Više iz kategorije