Nakon što su se okomili na Boyse, SDSS-ovci sad prozivaju cijeli Zagreb

PRIPAZITE NA 'USTAŠE'

  • Politika
  • Objavljeno 09.05.2019
  • Piše: Nikol Boljfetić

Nakon što su u srijedu pripadnici stranke SDSS Milorada Pupovca, prozvali Bad Blue Boyse zbog, kako tvrde, uništavanje njihovih predizbornih plakata, sada su se okomili i na ostatak Zagreba.

Naime, SDSS-ovci tvrde da Zagrebom “haraju ustašofili”.

“Iz rubrike “Skitamo i snimamo ustašluke” danas izdvajamo prizor sa Slavonske avenije, nekadašnjeg autoputa Bratstva i jedinstva. Usput, imamo i pitanje za dečke u plavom: Koliko se ustašofila treba potpisati na SDSS-ove plakate da vi reagirate onako kako ste reagirali kada su se srp i čekić našli na postolju spomenika Franji Tuđmanu? Zar nigdje u blizini naših plakata nema kamera?”, ustvrdili su.

Podsjetimo, riječ je o plakatima putem kojih članovi SDSS-a, stranke koja čini vladajuću koaliciju s HDZ-om, poručuju: “Znate li kako je biti Srbin u Hrvatskoj?”.

Sporni plakati izazivaju prijepore otkada su postavljeni, no, dok ih jedni smatraju provokacijom, drugi se samo dobro zezaju na njihov račun pa se tako u javnom prostoru mogu vidjeti odgovori poput: “Ne znam kako je biti Srbin u Hrvatskoj, ali znam da je SDSS-u isplativo”.

Foto: Facebook

Tagovi: SDSS, zagreb,

Više iz kategorije