Najbolji za najbolje – kolektivno humanitarno smijanje :)

Najbolji za najbolje jesu stand - up kolektiv LAJNAP Comedy, a odlučili su učiniti nešto jako lijepo, kako bi pomogli mladima slabijeg imovinskog stanja..

  • Kultura
  • Objavljeno 07.11.2018
  • Piše: Josipa Maksimović

Rotary Club Zagreb Metropolitan u nedjelju 18. studenoga 2018. organizira humanitarnu večer “Najbolji za najbolje”  na kojoj će u KD “Vatroslav Lisinski” nastupiti popularni stand-up kolektiv LAJNAP Comedy, koji čine Aleks Curać ŠarićTomislav KozačinskiVlatko ŠtamparSaša Turković i Goran Vugrinec, piše Zagreb Online.

Prihodom od ulaznica ove večeri najjačih fora financirat će se stipendiranje školaraca i studenata slabijeg imovinskog statusa i deficitarnih zanimanja u Hrvatskoj. Radi ostvarenja ovoga humanitarnog cilja po prvi put će se iste večeri okupiti ovih pet komičara i zajedno nastupiti – što je dodatan razlog zašto ovo događanje ne biste trebali propustiti.

“Stand-up scena u Hrvatskoj sve je kvalitetnija, a lajnapovci su pokazatelj da je, uz profesionalan i odgovoran pristup ovoj profesiji,  od nje moguće  živjeti” -‘ ističu Goran Vugrinec Goc i Vlatko Štampar.

S obzirom na razdoblje u godini u kojem se organizira ovaj nastup, dio prihoda namijenjen je i mladima s područja Vukovara. Zajednička je želja rotarijanaca i Lajnapovaca potaknuti i motivirati mlade da ustraju u svojim naumima i  uporno slijede svoje snove, čak i kad se čine nemogućima.

“Dobro je činiti dobro, a još bolje i lakše kada pritom možete uživati u najjačim forama ekipe LAJNAP, najpopularnijeg stand-upa u gradu.”

 

Tagovi: humanitarna akcija, komedija, stand up,

Više iz kategorije