Nagradni foto-natječaj “Photo Zagreb County”

Kao i prošle godine, osim povjerenstva, pobjednike ćete izabirati upravo Vi. Svojim lajkom možete podržati autore koji su se prijavili

  • Lifestyle
  • Objavljeno 19.06.2022
  • Piše: Antonela Verković

U tijeku je izabiranje pobjednika fotografskog natječaja Turističke zajednice Zagrebačke županije –“Photo Zagreb County” u kojemu su mogli sudjelovati svi fotografi, bilo amateri ili profesionalci, koji su našu županiju uspjeli prikazati kroz motive tradicije, prirode, znamenitosti i ostalih njezinih ljepota.

Kao i prošle godine, osim povjerenstva, pobjednike ćete izabirati upravo Vi. Svojim lajkom možete podržati autore koji su se prijavili, jer upravo Vaši lajkovi mogu ih dovesti do pobjede i vrijednih nagrada. Svaki dan na društvenim mrežama bit će objavljene prijavljene fotografije jednog autora. Podržite lajkom fotografije koje Vam se sviđaju i na taj način sudjelujte u ocjenjivanju.

Vaša sugestija za nagradni foto-natječaj?

Turistička zajednica Zagrebačke županije organizirala je fotografski natječaj za izbor najljepših fotografija Zagrebačke županije, pod nazivom “Photo Zagreb County”. Svrha natječaja je fotografijom prikazati kulturno-povijesne znamenitosti i tradiciju Zagrebačke županije, priču ili doživljaj s neke od manifestacija, aktivan odmor u prirodi ili ruralnom prostoru, eno-gastro motive, a kojima će se dodatno promovirati posjet i istraživanje Zagrebačke županije.

“Kako bi naše aktivnosti poboljšali izradili smo kratki upitnik, jer na taj način poboljšati i korigirati svoj projekt.“ izjavila je direktorica Turističke zajednice Zagrebačke županije Ivana Alilović te naglasila: „Sve što trebate jest sudjelovati u našem kratkom upitniku, jer Vaše mišljenje nam je izuzetno važno. Zahvaljujem se ovim putem svima koji su odlučili sudjelovati u našem nagradnom foto-natječaju „Photo Zagreb County“.

Ispunite upitnik ovdje: https://docs.google.com/forms/d/1pekCv45kyUwoKEnyhFmnw_N0BixmNwj2zs8Cgpx9vEI/edit

Upitnik je anoniman, a za ispunjavanje je potrebna 1 minuta.

Tagovi: foto natječaj, fotografija, natječaj, zagrebačka županija,

Više iz kategorije