Muzej vlakića Backo Mini Express, održava izbore za najlokomotivu godine

Na krilima sve brojnijeg posjeta tri najsretnija glasača bit će nagrađena besplatnom godišnjom kartom

  • Lifestyle
  • Objavljeno 03.07.2020
  • Piše: Ivona Amidžić

Muzej vlakića Backo Mini Express, peta najveća maketa željeznice Europe, ljubiteljima željeznica u subotu 4. srpnja poklanja besplatni posjet kada će se održati ‘drugi neovisni, demokratski izravni izbori za najlokomotivu godine’, objavio je organizator u četvrtak.

U priopćenju stoji da, na krilima sve brojnijeg posjeta, Muzej vlakića Backo Mini Express organizira Lokomotivne izbore, a tri najsretnija glasača bit će nagrađena besplatnom godišnjom kartom. “Kandidate Lokomotivnih izbora, pet vrhunskih lokomotivnih kapitalaca nekorumpiranih i bez ikakvih političkih veza i zaleđa, birači mogu pogledati i za favorita glasati na službenoj internetskoj stranici Muzeja https://www.backo.hr/ ili facebooku https://www.facebook.com/backominiexpress/”, stoji u priopćenju.

Glasači će moći svog favorita birati do subote, a izborna kampanja ima cilj da se neovisnim, demokratskim i izrazito izravnim i nenamještenim glasovanjem odabere Najlokomotivu 2020 godine. Svi glasači, koji izađu na birališta, bit će nagrađani besplatnim obilaskom muzeja, najavljeno je.

Za lokomotive koje su se našle na izbornoj listi Lokomotivnih izbora, poručuu iz muzeja, glasači mogu kao svoju miljenicu titulirati najboljom, te naravno proglasiti je najboljom na dan izbora glasanjem na Lokomotivnom biračkom mjestu.

Lokomotivno biralište bit će otvoreno od 10 do 18 sati, na adresi Muzej vlakića Backo Mini Express, Gundulićeva 4, Zagreb, najavljeno je. Tu, na više od 350 četvornih metara muzejskog eksponatskog prostora 150 vlakova  putuje na 1.500 metara tračnica.

“Pozivamo građane da izađu na Lokomotivne izbore i dobro paze kojoj će lokomotivi dati svoj glas, jer po principu jedan glas jedna lokomotiva, tri glasača za pobjedničku lokomotivu izvučena iz glasačke kutije u 18 sati postat će vlasnici godišnje karte za besplatan posjet maketi”, najavio je Antun Urbić Backo, vlasnik i idejni začetnik Muzeja.

(Hina)

Tagovi: Backo Mini Express, besplatni posjet, izbori, najlokomotiva, uzej vlakića,

Više iz kategorije