MOST NL oštro kritizira pozdrav Zdravka Mamića s Vučićem

Sladoljev je to ocijenio sramotnim...

  • Politika
  • Objavljeno 10.04.2019
  • Piše: Antonela Verković

U Mostaru je jučer otvoren 22. međunarodni sajam gospodarstva. Već tradicionalno je u Mostar stigao i srpski predsjednik Aleksandar Vučić kojega su ugostili Dragan Čović i Milorad Dodik.

Nakon otvaranja sajma, Vučić je otišao u razgledavanje izložbenog prostora, a tijekom šetnje se susreo i srdačno pozdravio s bjeguncem od hrvatskog pravosuđa Zdravkom Mamićem.

IZ MOST NL-a su pak taj pozdrav oštro kritizirali, a priopćenje prenosimo u cijelosti…

Na srdačan susret i rukovanje bjegunca pred hrvatskim pravosuđem Zdravka Mamića i srbijanskog premijera Aleksandra Vučića u Mostaru osvrnuo se saborski zastupnik Mosta Marko Sladoljev. Sladoljev je ovaj susret usporedio sa situacijom kada je zagrebački gradonačelnik Bandić ugostio Arkanovca Palmu – stoji u priopćenju.

„Nakon velikog domoljuba Bandića koji najviše na svijetu voli ovaj grad i ovu zemlju, a u goste poziva Arkanovca Palmu, sada imamo i Zdravka Mamića. Taj veliki Hrvat koji se slomio od pomoći ovoj zemlji, kako 1991., tako i posljednjih godina, presretan se rukuje s Aleksandrom Vučićem iako se radi o Šešeljevom pobočniki iz rata i zagovorniku ideje Velike Srbije. Ovaj grad s desetinama tisuća branitelja i mnoštvom poginulih u Domovinskom ratu ali i  Mamićev najdraži klub, čiji su navijači aktivno branili domovinu od Konavala do Mitnice, ne zaslužuju takve čelnike i moćnike. Sramotno“, rekao je Sladoljev, što stoji zaključno u priopćenju MOST NL-a.

Tagovi: aleksandar vučić, Mamić, most nl, sladoljev, vučić, zdravko mamić,

Više iz kategorije