Matija Cvek i Denis&Denis nova su imena otvorenja trodnevnog Zagreb Music Festa na Jarunu

Festival će na Velikom jezeru okupiti 30 tisuća ljudi. Ulaznice za ovaj glazbeni događaj u prodaji su putem Entrio sustava.

  • Lifestyle
  • Objavljeno 22.01.2024
  • Piše: Danilo Maričević

U Zagrebu sljedeće ljeto kreće već 30. svibnja sa Zagreb Music Festom koji će se održat u periodu od 30. svibnja do 1. lipnja 2024., na Jarunu, na Velikom jezeru. U tri dana festivala očekuje se preko 30 tisuća ljudi, a festival otvara jedan od najvećih domaćih i regionalnih bendova, Parni valjak, kao headliner prve večeri. Druga se večer prebacuje u zvukove Future Scopea s jednom od najvećih globalnih DJ atrakcija, Borisom Brejchom, da bi treća i finalna večer pripala najuspješnijem regionalnom bendu – Dubiozi kolektiv.

Kao što je i najavljeno, Zagreb Music Fest dodaje još dva imena prvom danu festivala. Parnom valjku i Neki to vole vruće pridodaju se Matija Cvek, najistaknutije kantautorsko ime mlađe generacije te najpopularniji domaći elektro-pop sastav osamdesetih Denis & Denis.

Tako će na jarunskom Velikom jezeru, 30. svibnja, na festivalu koji se postavlja kao onaj s kojim počinje ljeto, okupiti više od 30 tisuća ljudi kroz tri dana. Ovime je lineup prvog dana zatvoren, a očekuju se nova imena koja će se priključiti drugom danu, Borisu Brejchi, te trećem danu kojeg predvode Dubioza kolektiv.

Matija Cvek, svojim prepoznatljivim glazbenim stilom i iznimnim vokalnim sposobnostima te odličnim pratećim bendom The Funkensteins, strelovitom je brzinom postao jedno od najprepoznatljivijih imena nove generacije. Vlasnik je čak četiri Porina, pjesmom “Trebaš li me” 2022. je imam hit godine, a prošle godine uvršten je u program „100 Artist to Watch“ prema izboru nezavisnih etiketa Impala.

Denis & Denis, najslušaniji hrvatski elektro-pop sastav i svojevrsni fenomen naših prostora, posljednje je ime na popisu izvođača na prvom danu Zagreb Music Festa. Pioniri u uvođenju synth popa na domaću glazbenu scenu, unutar svog razdoblja djelovanja, objavili su četiri albuma, koji su nam donijeli velik broj hitova, od kojih je teško izdvojiti jedan ili najomiljeniji. „Soba 23“, „Program tvog kompjutera“, „Soba 23“, „Voli me još ovu noć“, „Ja sam lažljiva“, „Tek je sedam sati“, „Telefon“ i drugi hitovi, proizvod su spoja inovativnog Davora Tolje i karizmatične Marine Perazić.

Kako do ulaznica za Zagreb Music Fest?

Ulaznice za ovaj glazbeni događaj u prodaji su putem Entrio sustava po sljedećim cijenama: early bird (do 25. siječnja) 25 eura, 1st release 30 eura, 2nd release 40 eura. Trodnevna festivalska early bird ulaznica je 80 eura te VIP early bird u prodaji po 45 eura. Bit će omogućena limitirana količina muzika.hr fanclub promokodova za dnevne ulaznice.

Ulaznice: https://www.entrio.hr/event/zagreb-music-fest-parni-valjak-neki-to-vole-vruce-16687

Tagovi: Denis&Denis, koncerti, ulaznice, Zagreb Music Fest,

Više iz kategorije