Maras za N1: Neću nikada izdati svoje birače!

"Ne mogu prihvatiti argument da je netko otišao glasati za Plenkovića i Bandića jer je nezadovoljan vodstvom stranke", rekao je Maras

  • Politika
  • Objavljeno 17.12.2018
  • Piše: Josipa Maksimović

Gordan Maras je gostovao u emisiji N1 “Novi dan” u kojoj je komentirao stanje u SDP-u i treba li se Zoran Milanović očitovati o prelascima SDP-ovaca Milanu Bandiću.

Na početku se odmah osvrnuo na moguće izbacivanje HNS-a iz Vlade. Komentirao je kako to ide premijeru Plenkoviću na sramotu i da on neće izdati svoje birače.

Negirao je odlazak iz stranke Marte Luc Polanc i Borisa Lalovca to negirao.

“Razgovarao sam Lalovcem. On kaže da to nije istina i ja mu vjerujem. Nisam ni ja zadovoljan, ali neću izdati svoje birače nego se boriti da se promijene stvari unutar SPD-a.

To je ono za što sam dobio povjerenje građana. Respektiram svaki glas koji je SDP dobio. Nisam sretan stanjem u kojem se SDP sada nalazi, ovakva je situacija za HDZ najbolja.

Imamo katastrofalnu vlast, a mi nismo najbolja oporba. Ne mogu prihvatiti argument da je netko otišao glasati za Plenkovića i Bandića jer je nezadovoljan vodstvom stranke.

Mogli su napraviti svoj klub i nastaviti djelovati na idejama s kojima su izabrani u Sabor. Klub zastupnika SDP-a mora se očitovati o svemu.

mJa obećajem da svoje birače neću nikada izdati! Ljudi znaju koliko je tko dao, u politici, SPD-u, Vladi… Imate zastupnike za koje se više neće čuti niti se čulo za njih dosada. Za one koji su stvarali SDP mi je ovo još nevjerojatnije…” piše N1.

Maras je rekao da rješnje nije smjena Davora Bernardića s vodstva stranke, već ponuditi biračima dobru alternativu. Smatra kako HDZ uživa raditi stvari koje ne bi smio.

Njemu Zoran Milanović nije rekao da će se kandidirati za predsjednika države. Maras smatra kako bi većina građana i članova SDP-a voljelo čuti što on misli o odlasku SDP-ovaca iz stranke.

Izvor: Zagreb.info/YouTube

Tagovi: gordan maras, HDZ, SDP, Vlada,

Više iz kategorije