Maras: Krstičević više ne može biti ministar

"To je nedopustivo. Podsjetio je na dijete koje, kada mu nešto prigovoriš, i ako nije po njegovom, panično pokazuje da se s time ne slaže", rekao je Maras.

  • Politika
  • Objavljeno 17.01.2019
  • Piše: Marko Leskovar

Zastupnik SDP-a Gordan Maras zatražio je u srijedu od premijera Andreja Plenkovića da reagira na “izljev bijesa” ministra obrane Damira Krstičevića, ocjenjujući kako je nakon toga jasno da on više ne može biti ministar.

“Danas je napravio neviđenu scenu i napao zastupnika u Saboru, a na kraju se ispičavao ispred sabornice kao da je to sve skupa jedna igra i kao da si može dopustiti takvo ponašanje”, rekao je Maras u Hrvatskom saboru zatraživši stanku uoči izvješća predsjednika Vlade o sastancima Europskog vijeća u 2018.

Istaknuo je kako Krstičević više ne može obnašati dužnost ministra.

“To je nedopustivo. Podsjetio je na dijete koje, kada mu nešto prigovoriš, i ako nije po njegovom, panično pokazuje da se s time ne slaže”, rekao je Maras.

Rasprava tijekom aktualnog prijepodneva o propaloj nabavi borbenih zrakoplova u jednom je trenutku iživcirala ministra obrane Damira Krstičevića pa je kutiju sa sklopivom maketom zrakoplova – koju mu je uručio SDP-ovac Franko Vidović – bacio i poručio mu: “Goni se, ti i ovo!”

Tagovi: krstičević, maras, ministar, sukob,

Više iz kategorije