Maja Šuput uskoro majka?

Maja Šuput i majčinstvo u istoj rečenici - nezamislivo, ali istinito!

  • Lifestyle
  • Objavljeno 23.11.2018
  • Piše: Josipa Maksimović

“Nenad i ja smo se već dogovorili da ću ja pjevati, a on će me s bebom pratiti na putovanjima. Neki prijatelji su mi savjetovali da angažiram dvije dadilje. Ja bih staru i ružnu, a Nenad je rekao da to ne dolazi u obzir jer moramo paziti na imidž”, ispričala je za Gloriju.

Podsjećamo, Maja je na rođendanskoj zabavi završila s nogom u gipsu pa ju je čuvao i pazio njen zaručnik Nenad Tatarinov.

Njihove zaruke, također, nisu doživjele sjaj na romantičnoj večeri u Bangkoku , ali su zato zasigurno doživjele prekrasnu večer na Maldivima iako po Maji ona tada nije zasjala: “Bosa, u najružnijoj haljini i s neopranom kosom”.

“Večerali smo pod vedrim nebom na 64. katu luksuznog hotela u Bangkoku, a Nenad je još u Zagrebu sve isplanirao: rasvjetu u trenutku kad me bude prosio, golemi buket, šampanjac… Nedaleko od nas netko je drugi prosio djevojku i ja sam u tom trenutku rekla ‘Bože, kakav idiot. Pa tko normalan prosi djevojku pred 300 ljudi?”, ispričala je Maja nakon prve prosidbe.

Nenadu očigledno večera u Bangkoku nija bila lak zadatak, a priča je svoj vrhunac dobila nakon što je Maji pukuno zaručnički prsten s tri dijamanta koji je reklo bi se, napokon dobila. “Nije mi jasno kako jer kunem se da nisam ništa krivo radila. Od ljeta sam bez zaručničkog prstena i sad već pet tjedana čekam da iz Italije dođe novi. Mislim da ću prije dobiti vjenčani” – objasnila je Maja.

“Jedva čekam da se udam, a i Nenad više ne želi slušati kako mu govorim da nemam vremena. Uzeo je stvar u svoje ruke i počeo dogovarati svadbu tako da više nemam izgovora. Pripreme su krenule i sigurno se udajem iduće godine, nadam se do jeseni”, rekla je Maja.

Iako su se željeli vjenčati u Turskoj, ipak su se odlučili za Hrvatsku i to čak 3 dana tuluma.

Majin posao ne ostavlja joj mnogo slobodnog vremena.

“U 20 dana sam morala nastupiti u 11 gradova, a nisam se bila u stanju ni oprati. Zaručnik me kupao i vozio” opisala je Maja.

Uz to, još se mora preseliti u Nenadov stan iako njezin ima 165 kvadrata.

“Nedavno me iznenadio kad mi je poslao fotografiju sa zvoncem na kojem su ugravirana oba prezimena. Zbog mene je napravio i impresivnu garderobu od 55 kvadrata”, ispričala je.

Izvor: Zagreb.info

Tagovi: maja šuput, majčinstvo,

Više iz kategorije