Kutija šibica – poznate su ekipe koje će igrati na Štefanje

Paket ulaznica za trodnevnu završnicu moguće je kupiti na web stranici Kutije šibica te na blagajni Doma sportova dok se pojedinačna ulaznica za polufinale i finale može kupiti samo na blagajni Doma sportova

  • Sport
  • Objavljeno 25.12.2018
  • Piše: Lucija Tokić

Jučer su u dvorani II Doma sportova odigrane posljednje utakmice osmine finala Kutije šibica nakon kojih su poznati svi parovi četvrtfinalnog dijela koji se tradicionalno igra na Štefanje pred prepunom dvoranom.

Branitelji naslova u glavnom dijelu turnira, MNK Cvjetno Poliklinika Milojević, prošli su u daljnju fazu natjecanja svladavši Promotion Play s visokih 7:1 u utakmici koju su uoči odigravanja mnogi prozivali finalom prije finala ali je Promotion Play zbog crvenih kartona ostao bez vratara i bez Antonija Franje što je protivniku uvelike olakšalo posao.

Cvjetno u četvrtfinalu ide na ekipu Quattro Leones koja je izbacila sjajnu istarsku ekipu Trumm s 5:1, dok je Tupek auto eliminirao Dimnjačarstvo Sopot te će se 26. prosinca susresti s momčadi Dribbling sport bar. Osvajači Kutije iz 2016., Pizzeria stari Zagreb Borongaj lugovi bila je bolja nakon izvođenja penala od ekipe Pimonta te ide na sjajni CB Doberman a svakako će poslastica biti i susret momčadi Bigbang Cammeo Teama i ekipe Svadbeni salon Bagušić-Tropicana.

U prvoj četvrtfinalnoj utakmici veterana između Podstrane i Ridenta o boljem su odlučivali penali nakon kojih su dalje otišli dečki iz Rijeke koje u polufinalu čeka ekipa Restoran Gladne oči. Drugi veteranski par u polufinalu su ekipe Promotion Play i Auto klub Siget.

U ženskom dijelu gledatelje očekuju polufinalne utakmice prošlogodišnjih osvajačica turnira SC Flegar Splat i Graničara, te Apexa i ŽMNK MC Plus DC Grzela Futura dental.

Paket ulaznica za trodnevnu završnicu moguće je kupiti po cijeni od 50 kuna na web stranici Kutije šibica te na blagajni Doma sportova dok pojedinačna ulaznica za polufinale i finale košta 10 kuna i može se kupiti samo na blagajni Doma sportova.

RASPORED – 26. prosinca

Četvrtfinale:
Bigbang Cammeo Team – Svadbeni salon Bagušić-Tropicana (21.00)
MNK Cvjetno Poliklinika Milojević – Quattro Leones (20.00)
Pizzeria Stari Zagreb-Borongaj lugovi – CB Dobermann (19.00)
Tupek Auto – Dribbling sport bar (18.00)

Veterani – polufinale
Rident – Restotran Gladne oči (17.00)
Promotionplay – Auto klub Siget (16.10)

Žene – polufinale
Apex – ŽMNK MC Plus DC Grzela Futura dental (15.20)
Stomatološki centar Flegar Splat – Graničar 1 (14.30)

izvor: KutijaŠibica.hr

foto: YouTube (screenshot)

Tagovi: četvrtfinale, dom sportova, kutija šibica,

Više iz kategorije