Krao parfeme po raznim trgovinama!

Iskoristio zauzetost zaposlenica i pobjegao ... I to više puta!

  • Crna kronika
  • Objavljeno 31.05.2019
  • Piše: Antonela Verković

Policijski službenici Policijske uprave zagrebačke dovršili su dva odvojena kriminalistička istraživanja nad dvije osobe starosti 38 i 34 godine zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela „Krađa“.

Naime, u jednom od kriminalističkih istraživanja, sumnja se da je 38-godišnjak u svibnju 2018. godine došao u trgovinu u Ulici Vlade Gotovca u Zagrebu te je, iskoristio zauzetost zaposlenica, kako bi s polica otuđio četiri parfema koje je stavio u torbicu te izašao ne plativši ih. Isto tako, u srpnju 2018. godine je ponovno došao u istu trgovinu i tom prilikom je s polica otuđio dva parfema s kojima je izašao bez da ih je platio.   Materijalna šteta pričinjena ovim djelima iznosi  2100 kuna.

Nadalje, u drugom je odvojenom slučaju 34-godišnjak u travnju 2019. godine na Trgu žrtava fašizma, u trgovini iskoristio nepažnju zaposlenice te s polica otuđio dva parfema s kojima je pobjegao iz trgovine a da ih nije platio. Materijalna šteta pričinjena ovim djelom iznosi 2000 kuna.

Nakon dovršenih kriminalističkih istraživanja protiv osumnjičenih je podnijeto posebno izvješće nadležnom državnom odvjetništvu.

Tagovi: krađa, parfem, policija, trgovina,

Više iz kategorije